Kom naar Kunst aan de Waal

potten 5Kunst aan de Waal heeft op zondag 4 september een primeur. Appelig zal met haar keramiek voor het eerst deelnemen aan een kunstmarkt tijdens de Lentse Oeverspelen. Wil je er ook bij zijn? Kom dan naar Lent (bij Nijmegen), Kunst aan de Waal start om 12.00 uur!

Het komt nu echt dichtbij. Nog iets meer dan een week en ik ben met mijn keramiek (en mijn enthousiaste ouders :-)) te ‘bewonderen’ op de kunstmarkt tijdens Kunst aan de Waal. We hopen op goed weer zodat er lekker gestruind kan worden en dat men kan ontspannen op het eiland in de Waal. Het Eiland was dé hotspot tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

Handgemaakte producten

Op de kunstmarkt zijn seriematige producten voor de handel niet toegestaan. Men wil dat er aandacht is voor eigengemaakte kunstwerken. Een handgemaakt product is juist zo leuk omdat het uniek is. Mijn creaties en die van de andere kunstenaars, komen niet met honderden tegelijk uit een fabriek, ze zijn individueel en met veel liefde gemaakt.

Wat neem ik mee?

Tijdens Kunst aan de Waal heb ik o.a. bij me: De Badmutsen, plantenpotjes Face it!, potten met deksel en divers serviesgoed waaronder suiker- en melksetjes, honingpotjes en tapasschaaltjes en koekjesstandaards. Omdat het mijn debuut is op een kunstmarkt zijn mijn creaties extra aantrekkelijk geprijsd. Alleen op 4 september op de kunstmarkt zijn er kortingen van 10 tot 50% dus sla je slag!

Waar is Kunst aan de Waal?

Appelig is tijdens de Lentse Oeverspelen aanwezig op de kunst- en creamarkt aan de Waal. Ben je op zondag 4 september in de buurt van Nijmegen of woon je in de buurt? Kom dan gezellig een kijkje nemen.

  • Wanneer: Op zondag 4 september van 12.00 – 18.00 uur (bij slecht weer stoppen we wat eerder).
  • Waar: Op de Oosterhoutsedijk en Veerdam in Lent. Misschien beter bekend als stadseiland Veur-Lent onder de Waalbrug van Nijmegen. Vanaf station Lent is het een kleine 10 minuten lopen naar de Oeverspelen en kunstmarkt.
    Kom je met de auto? Neem dan op de A325 de afslag naar station Lent. Ga direct linksaf en bij de T-splitsing weer links over de Griftdijk Zuid, parallel aan de A325, aan het einde rechts de Parmasingel op, parkeer daar de auto.
  • Wat is er nog meer te doen? Kijk voor meer informatie op de bezoekerspagina van de Lentse Oeverspelen.

kunst ad waal

 

6 gedachtes over “Kom naar Kunst aan de Waal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.