Veelgestelde vragen

 1. Kan ik iets laten maken in opdracht?
  Helaas, ik neem geen opdrachten aan. Ik vind het veel te leuk om zelf nieuwe creaties te bedenken en uit te voeren. Ik maak ook geen bestaande potjes na.
 2. Kan ik een (Face it!) potje alvast reserveren?
  Sorry, nee dat kan niet.
  Soms laat ik in mijn enthousiasme al potjes zien die nog niet helemaal klaar zijn. Ik krijg dan vaak de vraag of dat betreffende potje alvast gereserveerd kan worden. Er kan best wat mis gaan met zo’n potje tijdens het proces. Het glazuur kan uitlopen of een andere kleur krijgen dan verwacht of het potje gaat stuk in de oven. Kortom ik kan niet garanderen dat het potje de eindstreep haalt. Daarom moet ik helaas nee zeggen.
 3. Wanneer komt de volgende serie Face it! potjes online?
  Ik weet van tevoren niet precies wanneer de potjes klaar zijn. Meestal geef ik op de Face it! pagina een week aan waarin de potjes verwacht worden. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, die verstuur ik zodra ik weet wanneer de nieuwe serie Face it! potjes online gaat. Als de potjes dan online staan informeer ik iedereen via Instagram en Facebook.
 4. Waarom duurt het zo lang voordat er een nieuwe serie Face it! potjes klaar is?
  Omdat ik geen eigen over heb ben ik hiervoor afhankelijk van anderen. De potjes moeten tweemaal gebakken worden en deze breng ik in het weekend weg (doordeweeks heb ik een fulltimebaan). Er gaat daardoor telkens een week overheen.
  In week 1 maak ik de potjes, in week 2 breng ik ze weg, in week 3 haal ik de potjes weer op en dan glazuur ik ze. In week 4 breng ik de potjes weer weg en in week 5 haal ik de potjes voor de laatste keer op. Dan moet ik ze fotograferen, de maten opnemen en tot slot zet ik ze dan op de website. En als ik of degene die afbakt een keer een weekend niet kan komt er zo weer een week bij.
 5. Wat zijn de verzendkosten?
  Het verzenden van een pakket binnen Nederland kost €6,50. Met track & trace kun je je pakket dan volgen.
  Het verzenden van een pakket tot 2 kg in de rest van Europa kost €9,00 zonder tracking, €13,00 met tracking en €14,95 voor een aangetekend pakket, het pakket is dan verzekerd tot €500,00, je kunt het volgen via tracking en er moet voor getekend worden.
 6. Hoe lang duurt het voordat ik het product in huis heb?
  Na ontvangst van het aankoopbedrag + verzendkosten stuur ik het product zo snel mogelijk op. Binnen 2-4 werkdagen (uitgezonderd feestdagenperioden en wanneer ik op vakantie ben). Je ontvangt de track & tracecode via de mail zodat je de bestelling kunt volgen.
 7. Kan ik het product terugsturen als ik niet tevreden ben?
  Indien een creatie tegenvalt kun je dat binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Zodra het product in originele staat weer bij mij is zal ik het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terugstorten. De verzendkosten om het product terug naar mij te sturen kan ik helaas niet vergoeden.

NB  Hou er a.u.b. rekening mee dat mijn werk niet perfect recht of rond is. Het is met hand gemaakt op een pottenbakkersdraaischijf of door boetseren en komt niet uit een mal of uit de fabriek. Elke creatie is uniek. Het glazuur kan de ene keer een iets andere kleur krijgen dan de andere keer en soms een beetje uitlopen. Ik probeer de producten waarheidsgetrouw te fotograferen. Eventuele oneffenheden zal ik vermelden in de tekst of deze zijn te zien op de foto’s.

Please keep in mind my work is nog perfectly round or straight. It is made by hand and/or thrown on a potter’s wheel, my work is not factory made. Every piece is unique. The glaze may differ in places and may sometimes run a bit. Any possible faults will be mentioned in the description or will be shown on the photo’s.

Are you interested in my work, do you want more information or do you have a question? Please contact me by filling out the contactform. I will try to answer as soon as possible.
Charges for parcels up to 2 kg send to Belgium, Germany, France, Spain the UK and most other Europian countries will be €9,00 without tracking, €13,00 with tracking and €14,95 with tracking, signature and compensation up to €500,00.

Advertenties