€7,50

Een plantenhanger, suikerpotje, plantenpotjes en bordjes.

Alle artikelen op deze pagina kosten €7,50 excl. verzendkosten. Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn €6,75 en naar België €13,00.

Wil je een artikel bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier, vul je gegevens in en vermeld het itemnummer. De items worden verkocht op volgorde van aanvraag. Ik laat je z.s.m. de betalingsgegevens weten via mail. Na ontvangst van de betaling stuur ik je bestelling op.

Wil je mijn creaties liever in het echt zien? Kom dan, geheel vrijblijvend, langs in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Plantenpotjes


A750 – Dit plantenpotje is gedraaid op een pottenbakkersdraaischijf. Het is gemaakt van grove klei, de binnenkant en de rand aan de buitenkant zijn geglazuurd in een amberkleurig glazuur. Het potje kan natuurlijk ook gebruikt worden als mokje of om bijvoorbeeld pennen in te zetten. Diameter: 8 cm Hoogte: 6,5 cm

E750 – Dit plantenpotje is gedraaid op een pottenbakkersdraaischijf, de drakenstaart met mondjes zijn vervolgens met de hand toegevoegd. Het potje is gemaakt van grove klei, de binnenkant, de staarten en de rand aan de buitenkant zijn geglazuurd in een glanzend amberkleurig glazuur. Diameter: 8 cm Hoogte: 8 cm

F750 – Plantenhanger in aqua met drie cirkels in crème met streepreliëf en een grijze onderkant. Het potje is afgewerkt met een transparante glanzende glazuurlaag. Aan de 3 gaatjes van de pot is grijs Hoooked Fuzz draad bevestigd waaraan het potje opgehangen kan worden. Hoogte ca. 7,5 cm, doorsnede ca. 9,5 cm.

Suiker- of honingpotje

G750 – Dit honingpotje/suikerpotje met deksel heeft een sierlijke knop en is afgewerkt met een groen effectglazuur.  Ca. 10 cm hoog, doorsnede 7,5 cm.

Vaasjes

De vaasjes zijn gedraaid met fijne klei en hebben een matte blauwe glazuurlaag. Na het glazuren heb ik strepen door het glazuur getrokken waardoor een reliëf ontstaat.
H750 – Het linkervaasje is 7 cm hoog en heeft een doorsnede van 10 cm.
J750 – Het rechtervaasje is 9,5 cm hoog en heeft een doorsnede van 9 cm.

Bordjes

N750 – Bordje gedraaid met fijne klei. Het bordje is afgewerkt met een mooi blauw glanzend glazuur. De schotel is voorzien van een zwarte print van een veer. De schotel kan voor de sier gebruikt worden maar ook voor koekjes of snoep. Diameter: 15,8 cm

P750 – Bordje gedraaid met grove klei. Het bordje heeft een kleine opstaande rand en is afgewerkt met een mat/glanzend amber glazuur. Diameter: 18 cm.