€17,50

Alle artikelen op deze pagina kosten €17,50 excl. verzendkosten. Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn €6,75 en naar België €13,00.

Wil je een artikel bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier, vul je gegevens in en vermeld het itemnummer. De items worden verkocht op volgorde van aanvraag. Ik laat je z.s.m. de betalingsgegevens weten via mail. Na ontvangst van de betaling stuur ik je bestelling op.

Wil je mijn creaties liever in het echt zien? Kom dan, geheel vrijblijvend, langs in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Sculpturen

Deze dames van keramiek zijn ca. 12 cm hoog en geglazuurd met koperoxide en de kleur heftig rood. De prijs is per stuk!
D1750 – De dame links heeft een geschubde badmuts op.
E1750 –  De dame rechts heeft een badmuts met de stippen.

De dames zijn ca. 16 cm hoog. Ze zijn bewerkt met onderglazuur en daarna met een transparant glazuur afgewerkt. De prijs is per stuk!
F1750 – De dame links heeft de zwarte bikini met rode stippen aan heeft een zwemband onder haar arm.
G1750 – De dame rechts heeft de rode bikini aan en een strandbal onder haar arm.

H1750 – Deze zwemster is klaar voor een tweede duik. Tijdens de eerste duik heeft ze al een vis gevangen. Het beeld is geboetseerd van rode klei en heeft grappige details. Vervolgens is ze in vrolijke kleuren geglazuurd en op een houten sokkel gezet. De zwemster is (incl. sokkel) 19 cm hoog, 12,5 cm breed en 7 cm diep.

J1750 – Aan deze benen is behoorlijk geschaafd om ze in vorm te krijgen. ‘Getting into shape’ noem ik ze dan ook. Na de eerste stook zijn de benen met een mat glazuur behandeld. Afmetingen: 19,5 x 17 cm en 15 cm hoog.