€12,50

Alle artikelen op deze pagina kosten € 12,50 excl. verzendkosten. Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn € 6,75 en naar België € 13,00.

Wil je een artikel bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier, vul je gegevens in en vermeld het itemnummer. De items worden verkocht op volgorde van aanvraag. Ik laat je z.s.m. de betalingsgegevens weten via mail. Na ontvangst van de betaling stuur ik je bestelling op.

Wil je mijn creaties liever in het echt zien? Kom dan, geheel vrijblijvend, langs in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een afspraak.

Schalen in bladvorm

Deze platte schalen in diverse prachtige glazuren kunnen uitstekend gebruikt worden om zoetigheden of kaas en worst op te presenteren. Je kunt er ook een bloem of takje opleggen als een stilleven. Twee van de schalen zijn te vinden bij de €10,00 items.

A1250 – Groen glazuur aan de buitenkant en een groen effectglazuur aan de binnenkant, ca. 3 cm hoog en een doorsnede van 17 cm.
B1250 – Groen glazuur aan de buitenkant en een celadon effectglazuur aan de binnenkant, ca. 2,5 cm hoog en een doorsnede van 18 cm.

Plantenpotjes

Deze plantenpotjes zijn gedraaid van grove klei en hebben een onderaan de pot een streepreliëf.
C1250 – De onderste rand en binnenkant hebben een transparant glanzende glazuurlaag. De rest van de pot is geglazuurd in Robin’s egg, een mat effect glazuur. Hoogte 8,5, diameter 8,8 cm.