€10,00

Schalen in bladvorm, lepels met een staart, potje op pootjes, plantenpotjes in bolvorm.

Alle artikelen op deze pagina kosten € 10,00 excl. verzendkosten. Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn € 6,75 en naar België € 13,00.

Wil je een artikel bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier, vul je gegevens in en vermeld het itemnummer. De items worden verkocht op volgorde van aanvraag. Ik laat je z.s.m. de betalingsgegevens weten via mail. Na ontvangst van de betaling stuur ik je bestelling op.

Wil je mijn creaties liever in het echt zien? Kom dan, geheel vrijblijvend, langs in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een afspraak.

De kleuren op het beeldscherm kunnen wat afwijken van de werkelijke kleur.

Plantenpotjes

A1000 – Dit potje in stippelklei is met de hand gedraaid en voorzien van pootjes. De pootjes en de binnenkant van het potje zijn lichtblauw met donkerblauwe stippen. Zowel de binnen- als buitenkant zijn glanzend en transparant geglazuurd. Het potje is te gebruiken als plantenpotje, maar ook als schaaltje. Hoogte 9,7 cm en een diameter van 10,7 cm.

Met de hand gemaakte bollen om bijvoorbeeld een plantje in te zetten. De bollen hebben een doorsnede van ca. 13 cm en zijn geglazuurd in een glanzend blauw effectglazuur.
Verkocht B1000sphere in blauw glazuur, op de bovenste rij
C1000 – mond in blauw en rood glazuur, op de onderste rij

Schalen in bladvorm

Deze platte schalen in diverse prachtige glazuren kunnen uitstekend gebruikt worden om zoetigheden of kaas en worst op te presenteren. Je kunt er ook een bloem of takje opleggen als een stilleven. Twee van de schalen zijn te vinden bij de €12,50 items.

D1000 – Indisch geel engobe aan de buitenkant en celadonglazuur aan de binnenkant, ca. 2,5 cm hoog en een doorsnede van 12,7 cm.
E1000 – Mat blauw aan de buitenkant en een wit/gelig effectglazuur aan de binnenkant, ca. 2,7 cm hoog en een doorsnede van 15,5 cm.

Lepels met een staart

Aan de achterkant zijn de lepels niet geglazuurd en is daarom niet geschikt om mee te roeren in vloeistoffen zoals koffie of thee. De lepel kan wel gebruikt worden om bijvoorbeeld suiker, zout of peper mee te scheppen. Je kunt de lepel ook voor decoratie gebruiken. De kleuren op het beeldscherm kunnen wat afwijken van de werkelijke kleur. Dit product kan het beste met de hand afgespoeld worden.

F1000 – De lepel is met de hand gemaakt van fijne klei. Het handvat van deze lepel heeft de vorm van een vissenstaart en is geglazuurd in een glanzend groen/bruin glazuur. Afmeting: lengte: 16,5 cm en breedte: 3,5 cm.

G1000 – De lepel is met de hand gemaakt van fijne klei. Het handvat van deze lepel heeft de vorm van een vissenstaart en is geglazuurd in een glanzend blauw/bruin glazuur. Afmeting: lengte: 15,5 cm, breedte: 3,2 cm.

 

H1000 – De lepel is met de hand gemaakt van fijne klei. Het handvat van deze lepel heeft de vorm van de staart van een reptiel en is geglazuurd in een glanzend groen/bruin glazuur. Afmeting: lengte 14,3 cm, breedte: 3,7 cm.

J1000 – Deze set van twee lepels is met de hand gemaakt van fijne klei. Het handvat heeft de vorm van een berkentak. De lepels zijn versierd met zwarte strepen en zijn met een transparant glazuur afgewerkt. Je ziet dan ook de kleur van de klei. Afmeting: lengte: 15,7 cm, breedte: 3 en 5 cm.

Zeepschaaltjes

K1000 – Dit ronde zeepschaaltje is gemaakt van fijne klei en heeft drie kleine pootjes. Er zitten gaatjes van verschillende grootte in de bodem zodat het overtollige zeepwater weg kan lopen. Het zeepbakje is geglazuurd in een vlekkerig lichtblauw glanzend glazuur. Afmeting ca. 9,8 cm doorsnede, hoogte 2,5 cm.

gereserveerd L1000Dit ovale zeepschaaltje is gemaakt van fijne klei en heeft drie kleine pootjes. Er zitten gaatjes van verschillende grootte in de bodem zodat het overtollige zeepwater weg kan lopen. Het zeepbakje is geglazuurd in een vlekkerig lichtblauw glanzend glazuur. Afmeting Lengte: 11,6 cm, Breedte: 10,2 cm, Hoogte: 2,9 cm.