€10,00

Schalen in bladvorm, lepels met een staart, potje op pootjes, plantenpotjes in bolvorm.

Alle artikelen op deze pagina kosten € 10,00 excl. verzendkosten. Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn € 6,75 en naar België € 13,00.

Wil je een artikel bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier, vul je gegevens in en vermeld het itemnummer. De items worden verkocht op volgorde van aanvraag. Ik laat je z.s.m. de betalingsgegevens weten via mail. Na ontvangst van de betaling stuur ik je bestelling op.

Wil je mijn creaties liever in het echt zien? Kom dan, geheel vrijblijvend, langs in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Neem contact op via het contactformulier voor het maken van een afspraak.

De kleuren op het beeldscherm kunnen wat afwijken van de werkelijke kleur.

Plantenpotjes

Met de hand gemaakte bollen om bijvoorbeeld een plantje in te zetten. De bollen hebben een doorsnede van ca. 13 cm en zijn geglazuurd in een glanzend blauw effectglazuur.
Verkocht B1000sphere in blauw glazuur, op de bovenste rij
C1000 – mond in blauw en rood glazuur, op de onderste rij

Schalen in bladvorm

Deze platte schalen in diverse prachtige glazuren kunnen uitstekend gebruikt worden om zoetigheden of kaas en worst op te presenteren. Je kunt er ook een bloem of takje opleggen als een stilleven. Twee van de schalen zijn te vinden bij de €12,50 items.

D1000 – Indisch geel engobe aan de buitenkant en celadonglazuur aan de binnenkant, ca. 2,5 cm hoog en een doorsnede van 12,7 cm.
E1000 – Mat blauw aan de buitenkant en een wit/gelig effectglazuur aan de binnenkant, ca. 2,7 cm hoog en een doorsnede van 15,5 cm.