Diverse schalen

Schaal met glimmerglazuur

Een mooie gedraaide schaal, geglazuurd met een matte turquoise glazuur met glimmertjes erin. Het oppervlak van de schaal is ruw. De schaal kan als fruitschaal of chipsbak dienst doen, maar kan natuurlijk ook voor de sier worden neergezet.

De schaal is 16 cm en 8 cm hoog, € 17,50 € 14,87 (excl. verzendkosten).
(De schaal is niet geschikt om vloeibare stoffen uit te eten/drinken en kan niet in de vaatwasser.)

Ophalen of eerst in het echt bekijken mag ook, geheel vrijblijvend, in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Wil je de schaal bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Schaal met ‘inktvlekken’

Deze schaal met ‘inktvlek’glazuur is groot genoeg om als fruitschaal dienst te doen, maar voor broodjes of chips is de schaal ook zeer geschikt. De schaal is een echte blikvanger en kan ook voor de sier worden neergezet.

De schaal is 8 cm hoog en heeft een doorsnede van 20 cm, € 25,00 € 21,25 (excl. verzendkosten).
(Kan niet in de vaatwasser!)

Ophalen of eerst in het echt bekijken mag ook, geheel vrijblijvend, in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Wil je de schaal bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Raku schaal

Met de hand gemaakte schaal, raku gestookt met turquoise glazuur. Bij ca. 1000 graden smelt het glazuur en vloeit het uit. De schaal is vervolgens uit de oven gehaald. Door blootstelling aan de buitenlucht en door het grote temperatuurverschil barst de glazuurlaag en het bekende craquelé-effect ontstaat. Er zitten ook wat witte plekjes op de schaal die door luchtbelletjes zijn ontstaan.

De schaal is 15×18 cm en 6 cm hoog, € 17,50 € 14,87 (excl. verzendkosten).

Ophalen of eerst in het echt bekijken mag ook, geheel vrijblijvend, in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Wil je de schaal bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s