Plantenhangers

Het is tegenwoordig weer helemaal in om je plantjes op te hangen. Dat kan in een normaal plantenpotje met een gemacrameed netje eromheen. Ik ben echter een pottenbakker en geen macrameeër. Daarom heb ik potjes gedraaid met een paar gaatjes in de bovenrand waar touw of lint doorheen zit. Je kunt er ook een zelf gehaakt koordje aan bevestigen of een ijzeren ketting, net wat je zelf mooi vindt.

Wil je een potje bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ophalen of eerst in het echt bekijken mag ook, geheel vrijblijvend, in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak). Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn € 6,50.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.

Plantenhangers

Plantenhanger in kleikleur met een lichtblauwe rand. Het potje is afgewerkt met een glanzende transparante glanzende glazuurlaag. Aan de 3 gaatjes van de pot is sisal touw bevestigd waaraan het potje opgehangen kan worden.

Plantenhanger HB 1, hoogte ca. 8,5 cm, doorsnede ca. 8,7 cm, € 15,95 (excl. verzendkosten).

Plantenhanger in aqua met drie cirkels in crème met streepreliëf en een grijze onderkant. Het potje is afgewerkt met een transparante glanzende glazuurlaag. Aan de 3 gaatjes van de pot is grijs Hoooked Fuzz draad bevestigd waaraan het potje opgehangen kan worden.

Plantenhanger Aqua 1, hoogte ca. 8 cm, doorsnede ca. 9,5 cm, € 15,95 (excl. verzendkosten).

Plantenhanger in een crème/wit glazuur met kristaleffect en een rand in Indisch geel. De potjes zijn afgewerkt met een transparante glanzende glazuurlaag. Aan de 3 gaatjes van de pot is sisalkleurig draad bevestigd waaraan het potje opgehangen kan worden.

Plantenhanger Kristaleffect 1, hoogte ca. 6,5 cm, doorsnede ca. 13 cm, € 15,95 per stuk  (excl. verzendkosten).

Advertenties