Eivormige schalen

Deze schalen hebben dan wel een eivorm, maar dat betekent niet dat ze alleen met Pasen op tafel mogen staan. Ze zijn uitermate geschikt om het hele jaar door mee te decoreren. In de lente kun je er bolletjes narcissen of blauwe druifjes in zetten met wat mos. Je kunt ook een laagje water in de schalen doen en er bloemen op laten drijven. Tijdens donkere dagen kun je er ook een kaars in branden.

De schalen eerst bekijken en/of afhalen in mijn atelier aan huis in Nijmegen is ook mogelijk. Neem contact op als je interesse hebt of als je meer informatie wilt.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

De eieren bij elkaar

Het effectglazuur zorgt ervoor dat de schalen niet egaal groen zijn. De diverse schakeringen in groen en beige maken de schalen wat spannender.

Eierschaal A – verkocht

Eierschaal B
Ook de schaal in glazuur Tea green en Lime Shower staat leuk met wat groendecoratie. De schaal heeft een doorsnede van ca. 17 cm, is 11,5 cm hoog en kost € 44,95 (exclusief verzendkosten).

Eierschaal C – verkocht

Eierschaal D
De rode schaal in de vorm van een eierschaal is mooi om zo neer te zetten, maar je kunt deze ook leuk combineren met groen of bloemen. De schaal is behandeld met koperoxide en daarna geglazuurd. De schaal is geheel glimmend, heeft een doorsnede van 12/14 cm en is 17 cm hoog. De schaal kost € 42,95 (exclusief verzendkosten).

Eierschaal E
De schaal in mat effectglazuur Robin’s egg met een donkergrijze rand onderaan staat leuk met bloembollen of wat groendecoratie.
De schaal heeft een doorsnede van ca. 15 cm, is 14 cm hoog en kost € 42,95 (exclusief verzendkosten).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s