Koekjesstandaards en borden op pootjes

De cake- of koekjesstandaards zijn erg leuk om kleine taarten of lekkere zoete of hartige hapjes op te presenteren. Gebruik bijvoorbeeld eens een standaard om een kaasplankje op te serveren. Er is genoeg gezelligheid om uit te kiezen!

Wil je iets bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ophalen of eerst in het echt bekijken mag ook, geheel vrijblijvend, in mijn atelier aan huis in Nijmegen (op afspraak).
Verzendkosten voor een pakketje in Nederland zijn € 6,50.

De kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Koekjesstandaards – Cookiestands 
Deze standaards en de bordjes op pootjes om bijvoorbeeld koekjes of kaas en druiven op te leggen zijn met de hand gedraaid op een pottenbakkersschijf. De standaard is ook meegedraaid, de pootjes zijn er later onder gezet.

Het bordje met pootjes is van bruin keramiek met lichtblauw glazuur met donkerblauwe stippeltjes. Het bordje is 1,7 cm hoog en heeft een doorsnede van 15 cm,
€15,95 (excl. verzendkosten).

De standaard is van bruin keramiek met lichtblauw glazuur met donkerblauwe stippeltjes. Het blad is wat kromgetrokken. De taartstandaard is 4,5 cm hoog en heeft een doorsnede van 17,6 cm, €18,95 (excl. verzendkosten).

De grotere blauwe standaard A met brede rand en standaard met reliëf heeft bovenop een matte, blauwe glazuurlaag gekregen.

De standaard is 7,7 cm hoog en heeft een doorsnede van 17,5 cm, € 20,95 (excl. verzendkosten).

De grotere groene standaard B met brede rand en standaard met reliëf heeft bovenop een glanzende celadongroene glazuurlaag.
De standaard is 7,5 cm hoog en heeft een doorsnede van 17 cm, € 20,50 (excl. verzendkosten).

 

 

 

 

Advertenties