Herfstopruiming

Help mijn atelier puilt uit!

Omdat mijn atelier een beetje vol begint te raken en omdat ik nog niet klaar ben met keramiek heb ik ruimte nodig. Daarom hou ik een grote HERFSTSALE! Hou je van handgemaakt keramiek? Dan zit er misschien wel wat voor je bij en anders hebben Sinterklaas en de Kerstman er misschien nog wat aan.

Het regent kleine prijsjes

Het regent niet alleen pijpenstelen en zonnestralen deze herfst, het regent ook kortingen en kleine prijsjes. Op mijn website staan potjes, mokjes, lepels, sculpturen en meer per prijs op een pagina. Te beginnen bij €5,00 oplopend tot en met €25,00. Helaas kan ik de verzendkosten niet verlagen (€6,50 voor Nederland en €13,00 voor België), maar als je in de buurt van Nijmegen woont kun je je bestelling ook gezellig komen ophalen!

Er staan meer dan 50 artikelen online en die ga ik in de loop van november nog aanvullen.

Bestellen

Bestellen via de website gaat nog ouderwets. Je vult het contactformulier in met de betreffende items die je wilt bestellen (op alle SALE-pagina’s staat een link naar het contactformulier). Ik behandel de berichten op volgorde van binnenkomst. Als het item nog beschikbaar is mail ik je de betalingsgegevens, na ontvangst van betaling stuur ik je bestelling op.

Etsy

Er is ook 10% korting in mijn Etsy webshop, daar staan de wat nieuwere items en de laatste drie Face it! potjes. Mocht je een Etsy-item willen én een artikel uit de sale, meld dat dan even, dan combineer ik deze in één pakketje. Zowel voor de HERFSTSALE als voor de Etsysale geldt, wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.