Atelier Appelig op Etsy!

Al jaren wil ik een echte webshop waar ik al mijn potjes, schaaltjes, kandelaars, beelden enz. kan verkopen. Ik heb me al vaak voorgenomen dat ik ‘dit jaar’ toch echt een webshop ga openen. Het kwam er steeds niet van en met die enkele verkoop van een potje ging het eigenlijk ook best prima via mijn eigen website. 

Bij de populaire Face it! sales echter was het af en toe een gekkenhuis. Ik moest de website constant bijwerken als iemand een potje bestelde. Dat probleem hoop ik met het openen van een webshop achter me te laten. Voorheen spaarde ik alle Face it! potjes op tot ik er tig had en ik hield een grote sale. Nu zet ik de potjes die klaar zijn direct in de webshop.

Etsy

Ik heb gekozen voor een webshop op Etsy. Etsy legt de nadruk op handgemaakte items en ook hobbyisten en amateur kunstenaars kunnen er terecht. Bij veel andere webshops moest ik vaak een BTW-nummer, KvK-nummer en zakelijk adres invullen. Aangezien ik geen ondernemer ben, maar een parttime kunstenaar met een parttime kantoorbaan kwam ik bij Etsy terecht.

Etsy is een platform waar creatieve ondernemers en hobbyisten hun zelfgemaakte artikelen kunnen verkopen. Dat klinkt toch als een prima omgeving om mijn handgemaakte keramiek te verkopen? Inmiddels verkopen meer dan 1,7 miljoen mensen er hun creaties en nu ben ik daar één van. Je kunt het beste een account aanmaken op Etsy als je een aankoop wilt doen. Ben je nog niet bekend met Etsy? Lees dan even hoe het doen van een aankoop op Etsy werkt.

Atelier Appelig

Op Etsy heet mijn webshop Atelier Appelig en vanaf nu kun je daar circa 40 van mijn creaties kopen. Er staan vier twee Face it! plantenpotjes op jullie te wachten, maar ook plantenhangers, suiker- en melksetjes en een aantal grappige rendieren. Woon je in de buurt van Nijmegen en kom je je aankoop liever afhalen. Neem dan even contact op voor je het item op Etsy koopt, dan zet ik het voor je apart.

Hopelijk zie ik jullie snel terug op Etsy!

11 gedachtes over “Atelier Appelig op Etsy!

  1. Succes met de shop.

    Toevallig zei een collega van de week, ‘Ik zie bij jou soms van die leuke items van keramiek voorbij komen’ en heb ik haar op jouw shop geattendeerd. Het was dus niet helemaal onopgemerkt aan mij voorbij gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.