Reünie inspiratie voor Incense collectie

Begin dit jaar kreeg ik via Facebook een berichtje van een klasgenootje van de lagere school. Eén van onze klasgenootjes uit Japan kwam naar Nederland. Met een groepje van zes spraken we af. De bedoeling was een high tea te doen, maar omdat een van dames een eigen bedrijf heeft waar ze aanwezig moest zijn besloten we bij haar af te spreken in de YogaFest Studio.

Ik vind dat ik een hele leuke klas had op de lagere school in Waddinxveen. We konden bijna allemaal goed opschieten met iedereen uit de klas. Eén van mijn klasgenootjes had ik een jaar daarvoor nog gezien toen ik bij haar in de praktijkruimte mijn beelden mocht stallen. Met een ander had ik drie jaar geleden nog afgesproken.

YogaFest en café Sage

De reünie verliep dan ook heel soepel. Het enige dat een beetje vreemd was dat we in het Engels spraken omdat de Japanse met slechts twee jaar Nederlands niet alles even goed kon volgen. We spraken af bij de YogaFest Studio in Amsterdam, vlakbij de Westergasfabriek, waar we op de zolder van het prachtige pand even heel relaxt werden. We volgden gezamenlijk een yin yogales en kwamen erachter dat we wel eens wat soepeler waren geweest. 🙂

Café Sage, bron: YogaFest Studio

Daarna kwam als beloning een heerlijke en gezonde lunch in café Sage, dat bekend staat om de ‘modern vegan, vegetarian/ raw kitchen’. Ik ging voor de ‘Heavenly pancakes’ en een glas vers sap. We kletsten veel langer dan ik van plan was geweest te blijven en spraken zelfs al over een nieuwe reünie met iedereen uit de klas.

De organisator van deze bijeenkomst was ineens verdwenen. Ik vond haar terug in de shop van de YogaFest Studio en werd snel weggestuurd omdat ze ‘stiekem’ wierook en chocola voor ons kocht als aandenken aan een gezellige en geslaagde dag.

De Incense collectie

Geïnspireerd door de yogales en de wierookstokjes die ik mee naar huis kreeg begon ik houders te maken voor wierookstokjes. Na wat speuren op internet kwam ik erachter dat er behalve stokjes ook kegels zijn die je kunt branden. Ik bestelde verschillende geuren kegels en maakte ook hier wat houders voor. Zo ontstond de Incense collectie (Incense is het Engelse woord voor wierook).

Hieronder wat resultaten van de Incense collectie.

 

Advertentie

2 gedachtes over “Reünie inspiratie voor Incense collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.