De hoogtepunten van 2016

oudjaarIk heb alweer een tijdje niets van me laten horen, maar ik vond dat ik het oudejaarsblog niet kon overslaan. Het jaar 2016 is ongemerkt weer snel voorbij gegleden met een aantal hoogtepuntjes en gelukkig zeer weinig dieptepunten. Ik ben al hard aan het nadenken over goede voornemens en vooral over hoe ik me daaraan kan houden. 

Hoogtepunt van dit jaar, voor zowel Partner als voor mij, is dat we allebei een leuke baan vonden en dat ons contract ook nog eens verlengd werd. Partner heeft inmiddels een nóg leukere baan gevonden waar hij zich volgend jaar op gaat storten. Ik kwam terecht op een leuke, jonge afdeling waar ik lekker druk ben met het schrijven van content, het maken van folder en nieuwsbrieven en het aanpassen van producten voor de online webshop.

Creatieve evenementen en bezienswaardigheden

Ik heb met verschillende mensen inspirerende en creatieve evenementen bezocht zoals Art Breda, de Viltexpo in Arnhem en CastleClay. Verder nam ik een kijkje bij het Honigcomplex en bij Villa Augustus, kwam de Giro door Nijmegen en bezocht ik met Partner het Spoorwegmuseum en Militair museum.

Vijfjarig bestaan en een kunstmarkt

kadw-2In mei bestond Appelig 5 jaar. Ik werd er eigenlijk een beetje door verrast en heb het dan ook klein gevierd met een etentje.

Eind juni stond ik ineens een viltdemonstratie te geven op Landerij de Park. Door het slechte weer werden we snel van buiten naar binnen verhuisd. Het was een gezellige maar vermoeiende dag.

In september overwon ik een angst door op een kunstmarkt te gaan staan en dat bleek helemaal niet eng te zijn. Het was juist leuk om de reacties van het publiek te horen.

Face it!

theresa-5Na de kunstmarkt kreeg ik het ineens erg druk. Dat had overigens niets met de kunstmarkt te maken. Mijn Face it! potjes vonden hun weg in de wijde wereld en werden beroemd. Dankzij Plantenfestijn werden de potjes onder de aandacht gebracht op Instagram en dat leverde een hoop belangstelling op. Zoveel zelfs dat de wachtlijst voor februari 2017 al vol is en dat ik inmiddels al inschrijvingen heb voor de wachtlijst van maart 2017.

Wat ik ga doen in 2017? Heel veel potjes draaien! 😉

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en heel veel moois in 2017!

vuurwerk-nijmegen

7 gedachtes over “De hoogtepunten van 2016

  1. Het was een goed jaar, zo te zien. En je nieuwe baan klinkt top. Mijn overzicht van 2016 is in de soep gelopen. Ik laat het maar zo. 2017 wordt vast beter. Ik wens jullie veel geluk en gezondheid in 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.