De Verschrikkelijke Feestdagenactie!

schrikactieHet lijkt nog ver weg maar ik waarschuw jullie alvast … de feestdagen komen razendsnel dichterbij. En of je de feestdagen nou geweldig vindt of verschrikkelijk of een beetje ertussenin je komt er meestal niet makkelijk onderuit. Met De Verschrikkelijke Feestdagenactie probeer ik het jullie op het gebied van cadeautjes een beetje makkelijker te maken.

Snoepgoed

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet staat Sinterklaas voor de deur, met of zonder Piet. Het snoepgoed van de Sint ligt alweer maanden in de winkels en heeft menigeen misselijk gemaakt (mij in ieder geval wel door een overschot aan marsepein). Partner heeft me gisteren overmeesterd en de chocoladeletter met marsepein van ‘Tony’, waar ik net mijn tanden in had gezet, achter slot en grendel gelegd. Inmiddels ben ik hem daar dankbaar voor. 😉

Kerstkaarten

Voor de Sint goed en wel is gearriveerd denken de meeste mensen ook alweer stiekem aan de Kerstdagen. Zelf heb ik als regel mijn kerstboom pas neer te zetten als Sinterklaas weer veilig terug is op eigen bodem en geen dag eerder. O, en wat doen we dit jaar met de kerstkaarten. Wel of niet, wel of niet, wel of niet. Elk jaar neem ik me voor ermee te stoppen en elk jaar ga ik weer overstag. Ik heb het hier over echte kerstkaarten, de e-cards tel ik niet mee die kun je moeilijk ophangen aan een lint.

De Verschrikkelijke Feestdagenactie

Maar ik zou jullie helpen met cadeautjes. Als je met dat snertweer geen zin hebt om erop uit te gaan voor een cadeautje kun je vanachter je computer mooi even een kijkje nemen in mijn shop. Alles wat je bij Appelig vindt is handgemaakt en uniek en je krijgt tot en met het eind van het jaar ook nog eens een leuke korting.

Tijdens De Verschrikkelijke Feestdagenactie krijg je 15% korting op alle producten, behalve op de Face it! plantenpotjes. De korting geldt wel op de Face it! vaasjes en potjes met deksel, boffen jullie even.

schrikactie

Handgemaakte producten met korting

'Krul' 2013 - pitfire

Zo zijn er bijvoorbeeld leuke, kleine plantenpotjes die normaal gesproken € 10,00 kosten. Die kun je nu dus voor € 8,50 aanschaffen. Was je altijd al weg van pitfirebeeld krul die € 95,00 kost, dan krijg je daar tot 1 januari € 14,25 korting op. Binnenkort voeg ik ook nog wat nieuwe producten toe aan de shop waar de korting ook voor geldt. Ik heb wat nieuwe olijvenschaaltjes gemaakt, nog meer kleine plantenpotjes en er staan wat elandjes te trappelen van ongeduld om online te gaan.

bart-klaas-niels-1aAls het meezit zijn ook volgende week de nieuwe Face it! potjes klaar. Hier krijg je geen korting op, maar je kunt de aanschaf van zo’n potje natuurlijk combineren met een leuk tapasschaaltje of een planthanger. Er is voldoende keus in de shop.

De Verschrikkelijke Feestdagenactie duurt tot en met 31 december 2016 dus profiteer ervan!

 

4 gedachtes over “De Verschrikkelijke Feestdagenactie!

  1. Geweldig dit! Had je een tijdje terug kunnen bedenken dat al je crea bea uitspattingen verkocht zouden worden? Hopelijk verkoop je aardig wat uit je voorraad zodat je snel weer aan de slag kunt met nieuwe ideeën 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.