Een roze Giro en hangende vaasjes voor moederdag

hva 2 Afgelopen weekend kleurde Nijmegen (en Gelderland) roze. We hadden namelijk de Giro op bezoek en niet alleen de Giro ook mijn ouders kwamen naar Nijmegen. Mijn vader is namelijk gek op fietsen en het kijken naar wielrennen. Zondag was het ook moederdag en daar doen wij nooit aan, maar ja als je je moeder in huis hebt zorg je natuurlijk wel voor een aardigheidje.

Toen vorig jaar de Tour de France door mijn geboorteplaats Utrecht en mijn vroegere woonplaatsen Waddinxveen en Gouda kwam waren mijn ouders van de partij. Ik was zelf druk met de voorbereidingen van een feestje, we hielden namelijk een ‘Open huis’ voor familie en vrienden. Niet lang daarna ving ik op dat een jaar later de Giro mijn huidige woonplaats zou aandoen. Ik nodigde daarop meteen mijn ouders uit.

Afgelopen weekend was het zover. Na een kopje koffie mocht ik mijn ouders naar Wageningen brengen waar ze de fietsen van de auto haalden. Ik reed weer terug naar huis en zij volgden op de fiets nadat ze de wielrenners van de Giro hadden zien langskomen. Ze hadden een mooi rustig stuk uitgezocht zag ik aan de foto’s die paps appte.

Aan het einde van de middag zouden de renners in Nijmegen eindigen en maar liefst drie rondjes over de Oversteek en de Waalbrug rijden. Partner en ik liepen 20 minuutjes richting de Oversteek om het spektakel te kunnen zien. De volgende dag hoefde ik maar 50 meter te lopen om ze over de dijk langs te zien komen.

Moederdag
Normaal gesproken doen we niet aan vader- en moederdag. Iets met niets kunnen verzinnen en veel te dure bloemen. Als je moeder echter bij je logeert kun je moeilijk negeren. Gelukkig had ze al aangegeven dat ze mijn hangende vaasjes leuk vond en ik liet er haar een paar uitzoeken. De volgende ochtend lagen ze ingepakt op haar bord. Natuurlijk was ze er erg blij mee, net zoals iedere moeder blij is met een zelfgemaakt cadeau van haar kind. 😉

Voor afmetingen en prijzen van de hangende vaasjes kun je kijken op fotogalerij/shop.

5 gedachtes over “Een roze Giro en hangende vaasjes voor moederdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.