Lente in eigen creaties

lente 8Na een week of twee winter vind ik het wel weer genoeg. Het is tijd om de lente in huis te halen. Gelukkig is het zonnetje het met me eens en schijnt ze vandaag volop. Ik kocht blauwe druifjes en narcissen om ze in mijn eigen creaties te zetten. De eierschalen kwamen weer uit de kast, net als de enorme theekop en twee pas gemaakte melkkannetjes.

Toen ik op facebook de workshop van Merel & Mos voorbij zag komen, om theekopjes op te leuken met voorjaarsbolletjes, moest ik meteen aan mijn eigen theekop denken. Ik had ook zin om de lente in huis te halen en ik heb niet voor niets uren in mijn atelier gezeten, die eierschalen en theekop mogen best gezien worden.

Na het vullen van mijn creaties had ik nog een bakje met narcissen over, waar zou ik dat nou eens inzetten. Ik vond twee melkkannetjes die ik onlangs nog gemaakt had. Het was even priegelen, maar uiteindelijk lukte het deze te vullen.

Tijdens de fotoshoot werd Jansen wakker en ze begon meteen te knabbelen aan de narcissen. Ze kwam er gelukkig al snel achter dat ze niet lekker smaakten en lag er van een afstandje naar te kijken.

Advertentie

4 gedachtes over “Lente in eigen creaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.