De jaarlijkse opsomming

 

blok2Het blijft (voor mij) leuk om terug te kijken op het afgelopen blogjaar. Ik loop de blogposts door en zo kan ik zien wat ik het afgelopen jaar allemaal voor onzin op jullie afgestuurd heb en wat ik allemaal heb meegemaakt. Over de voorspellingen die ik begin dit jaar gedaan heb zullen we het maar niet meer hebben. We kunnen de conclusie trekken dat ik van voorspellen geen kaas gegeten heb.

Ik begon het jaar met het vilten van zeepjes. Inmiddels heb ik al een workshop zeepjes vilten gegeven en ik heb er wat zeepjes bij moeten maken, want ze gaan als zoete broodjes …
Daar bleef het niet bij, ik maakte ook nog een knijperzak van vilt, potjes van vilt en huisjes van vilt.

Haken
Ook het haken lag niet stil. Ik begon aan een Lalylalapop en ben er nog steeds mee bezig omdat andere haakprojecten voorgingen. De gehaakte placemats voor mijn zusjes bijvoorbeeld of de gehaakte kussens voor op de bank. Een vriendin gaf me de opdracht een gordijntje te haken voor haar. Aan het eind van het jaar heb ik zo’n 30 kerstboompjes gehaakt.

Een nieuwe woonplaats
Een belangrijk onderdeel dit jaar was toch wel het verkopen van het huis van Partner, van mijn huis en de aankoop van ons Droomhuis in Nijmegen. Ik heb de buurt verkend met leuke gevolgen. We wonen nu al weer zeven maanden in Nijmegen en het bevalt ons nog steeds goed. De buren bevalt het geloof ik wat minder goed, er staat tenminste aan beide kanten een te koop bord in de tuin.

Keramiek
Vanwege de verhuizing en het opruimen dat daarbij hoort kon ik een half jaar lang niet boetseren. Toen ik in Nijmegen woonde heb ik dat ruimschoots goedgemaakt met de aanschaf van een draaischijf. Ik heb me ook ingeschreven bij een pottenbakker om het draaien wat beter onder de knie te krijgen.

Mijn creaties zijn het afgelopen jaar te zien geweest bij De Bloemstylist, bij schoonheidsspecialist Janneke, tijdens een buitenexpositie bij Merel & Mos en bij tandarts PureDent in Rotterdam. Ook het komende jaar staan mijn keramiek, vilt en gehaakte werkjes weer her en der in het land. Ik ben in ieder geval weer druk bezig met het creëren van nieuwe potjes en beelden.

Jansen 5 wekenJupperdepup!
Tot slot verheugen we ons in januari van het volgende jaar op de komst van een puppy. Een kruising tussen een labrador en labradoodle. We hebben Jansen inmiddels al tweemaal bezocht en zijn al helemaal verliefd op haar.

Ik heb genoeg opgesomd voor dit jaar. Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een geweldig Nieuwjaar! (Ook namens Jansen en Partner.)

3 gedachtes over “De jaarlijkse opsomming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.