It’s a small world after all

smal5Een van de leukste dingen aan de hobby van Partner is, dat je altijd een soort Madurodam in huis hebt. De treintjes zijn leuk, maar de kleine huizen en straten zijn nog leuker. Het allerleukst vind ik de miniatuurmensen. Je kunt ze namelijk zelf in allerlei leuke of vervelende situaties terecht laten komen.

Al eerder zette ik in ‘Kunst op straat’ Slinkachu in de schijnwerpers. Deze artiest maakt grappige scenes met miniatuurmensjes en voorwerpen die hij tegenkomt op straat. Ik zat me al maanden te verheugen op de komst van miniatuurmensjes die in ons eigen Madurodam zouden gaan ‘rondwandelen’. Vooral ook om zelf wat scenes te maken met deze poppetjes.

Toegegeven, mijn foto’s zijn dicht bij huis genomen en zeker niet zo origineel en pakkend als die van Slinkachu. Mijn ‘pupkes’ zijn ook niet zelfgemaakt, maar standaard en in de winkel gekocht. Het blijft echter erg leuk om rond te kijken welk voorwerp je met deze poppetjes in aanraking kunt brengen. Je kunt zo ontroerende maar ook levensgevaarlijke situaties creëren.

Hieronder een impressie.

2 gedachtes over “It’s a small world after all

  1. Ha, leuk! Doet me denken aan Kerst! Mijn moeder heeft een kerststal met een los kindje Jezus. Het is familietraditie geworden dat we kindje Jezus verstoppen op de meest gekke plekken. Hij heeft ooit zelfs een ritje gemaakt op de trein in het Kerstdorp! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.