Appelig bij de tandarts

puredent6In de blogpost ‘Komt dat zien’ kondigde ik het al aan, mijn beelden verhuizen voor een tijdje naar de wachtkamer van de tandarts. Het is overigens niet mijn eigen tandarts, maar het is tandartspraktijk PureDent van oud-klasgenootje Milan waar ik dankzij Facebook weer contact mee kreeg. 

gordijntjeMilan, waar ik zowel op de lagere school als op de middelbare school bij in de klas zat, had op Facebook gezien dat ik aan de haak geslagen was. Ze vroeg me of ik een gordijntje voor haar kon maken. Dat wilde ik wel proberen en het is gelukt zoals jullie konden lezen in ‘Een gordijntje haken’.

Ze bood me verder ruimte in haar wachtkamer aan waar ik wat beelden van keramiek neer kon zetten. Dat aanbod greep ik met beide handen aan en afgelopen donderdag reed ik met een wagen volgeladen naar Rotterdam.

puredent6Bij PureDent
Na een paar trappen kwam ik bij de receptie en eerste wachtkamer van PureDent. De tandartspraktijk is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten, maar ook patiënten die niet bang zijn zijn natuurlijk welkom. Je wordt in de praktijkruimte behoorlijk afgeleid door de prachtige stoel en het behang, het is net of je op vakantie bent.

In de tweede wachtkamer stond een sfeervolle, ouderwetse inbouwkast op mijn beeldjes te wachten. Ik kreeg drie planken tot mijn beschikking en daar pasten de kunstwerken mooi op.

Inmiddels zijn een aantal beelden verhuisd naar de balie bij de eerste wachtkamer. Zodat men meteen bij binnenkomst al wat gezelligs ziet.

Binnenkort gaan er gevilte zeepjes en mini-kerstboompjes naar de kapper en naar de schoonheidsspecialiste. Ik moet snel weer eens wat nieuws gaan maken en mijn voorraad aanvullen, want wie weet waar Appelig een volgende keer te vinden is. 🙂

 

6 gedachtes over “Appelig bij de tandarts

  1. Heel wat gezelliger dan de wachtkamer van mijn tandartsenpraktijk, ben er gewoon jaloers op.
    Ik wordt vaak getrakteerd op een ochtendkrant die ik allang gelezen heb en roddel tijdschriften die ik niet eens wil lezen (prive, weekend, etc.) of andere niet interessante bladen.
    Als je met een auto vol spullen naar Rotterdam kunt rijden dan kun je zeker ook naar het Noorden komen. Je weet zelf hoe ver (dichtbij) dat is.
    En inderdaad, voor je het weet sta je door het hele land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.