Komt dat zien!

merelenmos_1_20150819120020_9927Binnenkort is mijn werk te zien tijdens de expositie ‘Kunst in de stal’ in Nispen (Noord Brabant). Ook ben ik momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de kast die ik in november en december bij de Bloemstylist in Nijmegen heb gehuurd. Tot slot mag ik ook nog eens bij een oud-klasgenootje in de wachtkamer ‘staan’.

Kunst in de stal
m en mAstrid van Merel & Mos heeft een schitterende workshop/high tea locatie in Nispen. Je kunt er vergaderen tijdens een heerlijke lunch, genieten van een high tea, maar je kunt ook een van haar kook- of groenworkshops volgen.

Op zondag 11 oktober 2015 kun je in bij Merel & Mos (Bergsebaan 81) zowel de in stal als in de tuin, kunstwerken zien van (amateur)kunstenaars. Daarnaast kun je wandelend, fietsend of met de auto naar de galerie van Carla Brosens (Haiinksestraat 6) en daar de kunstwerken bekijken. Er is een fiets/wandelroute te verkrijgen bij beide locaties. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kun je de adressen bezoeken, de toegang is gratis.

Deelnemende kunstenaars in de stal:
Ilse Hagendijk, Ria Breedveld, José Appel (Appelig), Anja Hopstaken, Corrie Verbraak, Manja van Hooijdonk, Ton Patings.

In het atelier van Carla Brosens:
Esther Vlaeminck, Louis v. Pul, Marc Janssens, Ricky Baarendse, Carla Brosens.

Tijdens Kunst in de stal exposeer ik mijn ‘Badmutsen‘ en ‘Pitfirewerk‘. Zelf ben ik in de stal aanwezig vanaf een uur of drie, dus kom vroeg als je me wilt ontlopen. 🙂

In de kast
Voor de kast ben ik behoorlijk aan het vilten gegaan. Ik heb een aantal nieuwe zeepjes van een vilten laagje voorzien. Verder heb ik potjes gevilt en een aantal schattige huisjes (daarover in een andere blogpost meer).

Ik heb al mijn aardigheidjes van klei bijelkaar gezocht en een paar kleine beeldjes en schaaltjes tevoorschijn getoverd. Verder ben ik ook aan de haak geslagen. Gelukkig heb ik nog even de tijd om mijn kast op orde te krijgen.

In de wachtkamer
Over mijn beelden in de wachtkamer van een oud-klasgenootje kan ik nog niet heel veel zeggen. Maar ik wilde jullie alvast nieuwsgierig maken. 😉

3 gedachtes over “Komt dat zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.