Kussens haken

kussen 2Op onze grote grijze bank liggen grote grijze kussens. De bank ligt en hangt heerlijk, maar het ziet er wel een beetje saai uit. Alles is in dezelfde grijze kleur. Ik zou er graag wat kleurige kussen en een plaid op hebben, het liefst zelfgemaakt. 

Een paar weken geleden vond ik een kussen in een stoere roze kleur. Niet in zachtroze, niet in felroze, maar in vaalroze. Ik gooide ‘m op de bank en het stond prima, alleen is één kussen wel een beetje weinig. Partner en ik zochten op internet en in andere winkels en vonden geen bijpassend kussen. “Dan moet ik er maar eentje haken”, zei ik opgewekt. Partners gezicht betrok.

Op internet had ik inmiddels een mooi haakgaren gevonden dat volgens mij goed bij het kussen paste. Eenmaal in de winkel aangekomen was ik daar niet meer zo zeker van. Afgelopen week stopte ik de kussenhoes in mijn tas en we gingen wat winkels af met kant-en-klare kussens. Uiteindelijk belandden we in een wolwinkeltje in het centrum van Nijmegen.

Het hoefde niet dezelfde kleur als de kussenhoes te zijn, maar het moest er gewoon goed bij passen. De medewerkster van de winkel hielp goed mee. Toch was het Partner die uiteindelijk de kleuren aanwees voor de te haken kussens (ja, het zijn er ineens twee geworden). Ik heb dus twee leuke projectjes voor de boeg.

6 gedachtes over “Kussens haken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.