Naar North Sea Jazz met gewonnen kaartjes

nsj 2Zelf gooi ik flyers, mailings of bonnetjes waarbij je ‘iets’ kunt winnen door een code te checken altijd weg met het idee, ik win toch niet. Bovendien heb ik geen zin om mijn gegevens achter te laten en daar gaat het meestal wel om bij dit soort acties. Partner daarentegen probeert het altijd en zo kwam het dat we vorige week kaartjes wonnen voor North Sea Jazz.

nsj 3Drie kratten bier stonden er in de berging omdat we een open huis hadden en bij elk krat zat een code. Partner probeerde ze allemaal en het was meteen raak.
“Hé, ik heb kaartjes gewonnen voor North Sea Jazz!”, riep hij enthousiast. Meteen keken we naar het programma en we vroegen ons af voor welke dag we de kaartjes hadden gewonnen. Elke avond traden er wel goeie artiesten op, maar zaterdag had onze voorkeur omdat Jamie Cullum er stond en daar waren we al eens eerder geweest.

Heineken liet ons nog even in spanning, maar op woensdag hoorden we dat het kaartjes voor zaterdag waren. We bestelden extra kaartjes bij voor het concert van Jamie Cullum (hij gaf een plusconcert en dan moet je extra betalen) en we kochten een parkeerkaart.

nsj 1Rond 18 uur liepen we in AHOY langs de verschillende eettentjes en het was al gezellig druk. We hadden een beetje moeite met kiezen wat we zouden nemen, het zag er allemaal lekker uit. Crêpes, saté, Turkse pizza, kibbeling en nog veel meer. Uiteindelijk besloten we tapas te nemen, daarna nam Partner nog een fruitbeker en ik wilde ook iets met fruit. Het werd een aardbeiengebakje. 🙂

Om 19 uur begon Michael Kiwanuka en die wilde Partner graag zien. Na een paar swingende nummers werd het wat rustiger op het podium. Wij moesten op tijd weg om in de rij te gaan staan voor het concert van Jamie. Omdat we er wat later bij waren zaten we redelijk achteraan, maar dat mocht de pret niet drukken. We swingden en zongen gewoon heel hard mee. Het was weer een geweldig optreden.

Bron: nu.nl en festivalinfo.nl

We liepen meteen door naar Paolo Nutini en de zaal zat en stond al behoorlijk vol. Tijdens het optreden spatten de vonken er vanaf. We lieten ons verbazen door zijn geweldige stem en alweer stonden we te swingen. Na het optreden dronken we wat en zochten toen al snel de zaal weer op voor het volgende optreden van John Legend. We wilden deze keer graag zitten en zochten een plaatsje op de tribune. Na twintig minuten wachten op een bekend nummer gaven we het op. Het was mooi geweest, we hebben een hele leuke avond gehad. De pendelbus bracht ons terug naar de parkeerplaats en we reden terug naar Nijmegen.

Paolo Nutini – Scream 

9 gedachtes over “Naar North Sea Jazz met gewonnen kaartjes

  1. Een zeer geslaagde avond zo te lezen.
    Overigens de reden waarom ik ook niet mee doe met dit soort win-acties. Maar ja, je ziet wat er aan je neus voorbij had kunnen gaan haha…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.