Onder voorbehoud

verkochtIk wil jullie nog even bijpraten over mijn ‘oude’ woning. Tijdens de nationale open huizendag hadden we een huis vol visite. Maar liefst 12 stellen belden aan om de woning van binnen te bekijken. Zou dat nou ook wat opleveren vroegen we ons af.

In dit geval wel. Er waren drie stellen zo geïnteresseerd dat ze een bod deden. Daar zijn we uiteraard wel uitgekomen, precies twee weken nadat het te koop is gezet waren we het eens. Het koopcontract is inmiddels getekend en de bedenktijd is voorbij. Nu moeten we alleen nog hopen dat de kopers het financieel gezien voor elkaar krijgen.

verhuisdozen 2Verhuisdozen
Het is een hele opluchting dat het huis zo snel (onder voorbehoud) verkocht is. Je hoeft het namelijk niet meer netjes te houden en dat is enorm prettig als je huis vol staat met verhuisdozen.

Ik heb uitgerekend dat ik zo’n twee dozen per dag in moet pakken om ze op de dag van verhuizing allemaal vol te hebben. Dat lijkt heel relaxt, maar we zitten natuurlijk ook in het oosten van het land en dan vallen er wat dagen af. Laat ik maar op tijd beginnen.

Afgelopen week heb ik al een keer vijf dozen op een avond ingepakt. Het is alleen lastig om te bedenken of je sommige zaken nog nodig hebt de komende maand. Mijn keramiek kan in ieder geval wel ingepakt worden. 🙂

10 gedachtes over “Onder voorbehoud

  1. Niet te veel nadenken bij het inpakken, je bent creatief genoeg om een gebrek aan het een of ander, want ingepakt, op te lossen, succes. Ik ben een keer of tien verhuisd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.