Kamperen in eigen woning

sleutelDe laatste weken waren we echt aan het aftellen. Wanneer mogen we onze nieuwe woning in? Nog 4 weken, nog 3 weken, nog 2 weken, nog 10 dagen, nog 5, 4, 3, 2, 1 … NU! 

We zijn er helemaal klaar voor. De badkamermonteur is ingepland net als de vloerenboer en familie voor het zetten van een wandje en het scheuren van behang. We hebben ons nu vol overgave op de nieuwe woning gestort. Met een luchtbed, een matras, wat klapstoeltjes en gereedschap reden we naar Nijmegen. Zo kunnen we af en toe een nachtje overblijven.

glamperenOver de drempel
Voor de oplevering lopen we een rondje door het huis. Niet te geloven dat dit over een uurtje echt van ons is. Bij de notaris krijgen we dan toch echt de sleutel in handen. Eerst de schoonouders ophalen die in Nijmegen wonen. Zij zijn er getuige van dat Partner me over de drempel draagt zonder gewond te raken. 😉

Glamperen
Nadat we de schoonouders hebben teruggebracht slaan we voedsel in en bij thuiskomst pomp ik het luchtbed op en maak ik het bed op. Het is net luxe kamperen, zeg maar gerust glamperen, in eigen woning.

We hebben de grote eettafel van 280 cm overgenomen van de vorige bewoners en ze zijn zo aardig geweest het e.e.a. te laten hangen. Zo hebben we bijvoorbeeld bijna overal lampen hangen (geen peertjes, maar echte lampen). Ook hangt de raamdecoratie er nog en dat is heel erg handig.

glamperen 2We besluiten deze dag niets meer te doen en gewoon te genieten van de nieuwe woning. Even later sta ik voorzichtig wat behang af te krabben en Partner snijdt met een stanleymes in de vloerbedekking. Nee, zeggen we tegen elkaar. Morgen gaan we echt beginnen met klussen (dat was afgelopen zaterdag), maar nu gaan we aan tafel zitten lezen. Alsof we dat al jaren zo deden en zoals we het hopelijk nog jaren gaan doen.

12 gedachtes over “Kamperen in eigen woning

  1. Heerlijk hoor, zo in je nieuwe huis! Het ziet er nu al leuk uit met die kast en die tafel erin.
    Ik kom snel kijken!

  2. Gefeliciteerd! Wat heerlijk zo’n nieuw plekje! Eens in de zoveel jaar krijg ik verhuiskriebels. Ik heb ze nu ook maar er wil niemand mee met mij….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.