Pasen komt eraan!

lente headerVoor het geval jullie het nog niet wisten, Pasen komt eraan. Als je naar buiten kijkt zou je haast denken dat het nog herfst is terwijl de lente aan zou moeten breken. Ik ben eens in mijn archief gedoken om te kijken wat ik de afgelopen jaren met Pasen gedaan heb.

Het is niet echt origineel, maar aangezien ik het nog steeds druk heb en helaas niet heel veel nieuws kan creëren, moet ik het doen met wat ik al eerder gepubliceerd heb.

kuikens 1Paaskuikentjes
Kennen jullie bijvoorbeeld mijn paaskuikentjesactie nog? Ik bracht een aantal jaren geleden op mijn werk heel subtiel wat kuikentje aan op diverse plekken in het kantoorpand waar ik toen werkte. Het bracht bij menigeen een glimlach op de lippen.

eischaal 1Een ei van klei
Van klei heb ik ooit een aantal mooie eieren gemaakt die gebruikt kunnen worden om narcissen in te zetten of chocolade-eieren in te presenteren. Het maken van een ei van klei bleek nog niet zo makkelijk, maar het geglazuurde resultaat mocht er zijn. Er zijn nog maar twee eierschalen over dus als je interesse hebt? 🙂

Gekookt of gebakken
Natuurlijk heb ik mezelf en jullie ook wel eens de vraag gesteld hoe je het liefste je ei eet in ‘How do you like, your egg in the morning. In 2012 liet ik jullie zien wat sommige kunstenaars van een simpel eitje kunnen maken.

gezellige eitjesGehaakte eierwarmers
Tot slot heb ik mij vorig jaar nog flink uitgesloofd door eierwarmers te haken in de vorm van een kuikentje en paashaasjes. Er zit zelfs een patroon bij voor de liefhebbers.

Volgend jaar verzin ik weer wat nieuws, afgesproken? 🙂

Vrolijk Pasen!

Advertentie

7 gedachtes over “Pasen komt eraan!

  1. Ja, je kuikentjes actie ken ik nog wel. Ik heb er aan zitten denken om dat vorig jaar hier ook te doen. Nu heeft het geen zin meer aangezien er van de vier verdiepingen nog maar één verdieping over is….
    Fijne paasdagen voor jullie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.