Een huis vol visite

achterkant huisMisschien zijn jullie benieuwd naar onze ervaringen tijdens de Open Huizendag van afgelopen zaterdag. Aan de andere kant hebben jullie waarschijnlijk veel liever een creatieve blogpost. Ik ga mijn best doen om binnenkort weer eens wat creatiefs te doen, maar nu even niet!

open huis 4Afgelopen zaterdag was weer de Landelijke Open Huizendag. We hebben een aantal jaar geleden al eens een dag meegemaakt waarop er helemaal niemand kwam. Vorig jaar was het een gekkenhuis tijdens de Open Huizendag, we mochten 30 stellen verwelkomen.

Ik was heel benieuwd of we voor niets zouden zitten, maar om 11 uur precies ging de bel al. Een groepje van vijf man/vrouw stond op de stoep. Ze leken enthousiast, maar zou jij iemands huis afkraken waar ze bijstonden? 😉
Een half uurtje later stonden ze weer buiten en er werd opnieuw aangebeld. Na de eerste drie bezichtigingen, netjes achter elkaar konden we een boterhammetje eten. Toen stond nummer vier alweer op de stoep. Een leuk stel met een schattige baby.

Na de bezichtiging moest het stel snel het pand verlaten omdat de bel ging en er drie stellen op de stoep stonden. Dat werd een groepsrondleiding. Toen ze de deur uitliepen kwamen er meteen weer twee stellen binnen. Ik was op zolder toen de bel ging en Partner bleek in de tuin te zijn, we dachten allebei van elkaar dat er was opengedaan. Gelukkig wilde de man toch wel graag naar binnen en hij belde nog een keer aan.

Nadat ook deze mensen weg waren, belden er nog twee stellen aan. Het was bijna niet leuk meer steeds hetzelfde riedeltje af te moeten draaien, maar het was voor een goed doel natuurlijk. Om kwart voor drie ploften we op de bank en we konden de makelaar melden dat we twaalf stellen op visite hadden gehad. Het was wederom een succesvolle dag.

Ik ben zeer benieuwd of en wanneer er een vervolg komt!

11 gedachtes over “Een huis vol visite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.