Alweer een Open huizendag op komst

open huis 4De afgelopen weken hebben we ons voorbereid op de fotoshoot die nou eenmaal nodig is om je huis te verkopen. In tegenstelling tot het huis van Partner, dat bijna leeg was, was mijn eigen huis iets te gevuld. Spullen die al jaren ongebruikt op zolder stonden vonden hun weg naar de Kringloopwinkel of naar de stort.

Voor ons ziet het huis er nu een beetje kaal uit. Maar de fotografe wist toch nog wat dingen aan te wijzen die ze liever niet voor de lens zag. De grote kast in de badkamer bijvoorbeeld, die moest er echt uit. Een stoel op de slaapkamer en een stuk of 5 blouses die op het kledingrek hingen. Het liefst had ze de crosstrainer nog uit mijn atelier verwijderd (dat probeer ik al jaren ;-)), maar dat ding was te zwaar.

Hondenpoep
achterkant huisWe maakten buiten nog een rondje en ik wees de fotografe op de hondenpoep in de graskant. Vanaf die plek kun je namelijk een leuke foto maken van de achterkant van mijn woning, de tuin aan het water. Maar met een fototoestel in je hand kun je natuurlijk niet op hondenpoep letten …

De foto’s zijn prima geworden en de poep is inmiddels ook weer van de deurmat verwijderd. Op Funda wordt mijn woning goed bekeken, nu maar hopen dat er een geïnteresseerde koper tussenzit die mijn huisje graag wil overnemen.

Open huis
voorkant huisZaterdag is weer de Nationale Open Huizendag. We hebben inmiddels het idee dat we hiermee best ervaring hebben. De eerste keer (in de woning van Partner) kwam er niemand en heb ik zelf de 12 cupcakes op moeten eten (wat een straf). De tweede keer was het een gekkenhuis en kwamen er ca. 30 stellen op bezoek. De derde keer waren we zelf op bezoek, toen nog in Tiel. Ik ben heel benieuwd wat de vierde Open Huizendag ons gaat brengen.

Wish me luck!

7 gedachtes over “Alweer een Open huizendag op komst

  1. Wat een mooi huis! Dat komt vast goed. Ik zwerf nogal veel op Funda rond (rare hobby, I know) en ik vind het altijd wel grappig dat alle Funda-foto’s dezelfde stijl hebben. Leeg, kaal en altijd een bosje bloemen in huis. Volgens mij is je huis normaal gesproken veel gezelliger. Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.