Druk, druk, druk

verhuisdozenZoals te verwachten viel hebben we het momenteel behoorlijk druk. We zijn heel blij dat we al zo snel de sleutel van ons droomhuis krijgen, maar er moeten nog een hoop dingen geregeld worden. Ook in mijn huidige woning moet het nodige opgeruimd worden en dan moet er ook nog gewoon gewerkt worden!

Dat werken zorgt wel voor wat afleiding zodat je niet 24/7 met huizen en verhuizen bezig bent. Het project waar ik voor ingehuurd was bij het ID college is afgelopen, maar er is een nieuw project van start gegaan en daar mocht ik voor terugkomen. Het is gelukkig voor drie dagen in de week.

Badkamer
Bij dat snel regelen hoort bijvoorbeeld een nieuwe badkamer. Als we die in mei willen laten monteren moeten we opschieten want de agenda’s van de installateurs lopen vol. De afgelopen week hebben we dus gesprekken gehad bij badkamerleveranciers. Voor zo’n gesprek mag je gerust twee uur uittrekken en ga op makkelijke schoenen! Ik rende op mijn laarzen met hoge hakken constant achter Partner en de verkoper aan.
“Ik zie jullie daar wel!”, riep ik toen ik op een gegeven moment weer achterop raakte.
Met het tweede ontwerp, de uitwerking en de offerte waren we erg tevreden. Hopelijk zijn we dat met de badkamer straks ook.

Makelaar
We hebben ook een aantal makelaars op bezoek gehad voor een kennismakingsgesprek. Conclusie: opruimen! Geen persoonlijke spullen, boekenkasten moeten een stuk leger, alle prulletjes moeten van de kast en vensterbank. Er zijn al zes dozen met spullen naar de opslag en drie vuilniszakken met troep weggegooid. Mijn keyboard, wat pannen, spelletjes, dvd’s en een homecinemaset zijn naar nieuwe eigenaars.

Volgende week komt de fotograaf al dus we moeten er even de vaart in zetten komend weekend. We willen namelijk meedoen met de openhuizendag eind deze maand. Volgens de makelaar moet je twee weken daarvoor wel op funda staan. We doen ons best!

Geen creativiteit
Ik heb helaas geen tijd om creatief bezig te zijn. Tenminste niet zoals ik dat gewend ben. Sterker nog, ik heb al wat klei en bolletjes wol in de opslag in Nijmegen staan. Mijn blogposts zullen ook wat onregelmatiger en minder vaak verschijnen de komende weken, maar ik probeer jullie natuurlijk op de hoogte te houden. Het bezoeken van blogs van anderen lukt helaas ook niet altijd. Het is slechts tijdelijk, het komt straks allemaal weer goed. 🙂

5 gedachtes over “Druk, druk, druk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.