Alweer een jaar erbij

balonnenHet is inmiddels traditie geworden dat ik mijn verjaardag in een blogje wereldkundig maak en er zo de aandacht voor opeis. Laat maar zitten, dacht ik deze keer, maar dat ritme kun je nu niet ineens gaan onderbreken. Dus daar issie weer, net als altijd op 4 februari, het verjaardagsblogje. 🙂 
Sinds drie jaar wordt mijn verjaardag vooraf gegaan door onze Partnerschapsdag (soort trouwdag). Dat is niet geheel toevallig, die dag is heel bewust gekozen. Er is rekening gehouden met het geheugen van Partner. Hij was bang dat hij onze Partnerschapsdag zou vergeten als we een paar jaar verder zouden zijn. Wonder boven wonder, weet hij wel wanneer ik jarig ben. Hij stelde daarom voor op 3 februari te ‘partnerren’ om zo de kans op het vergeten van de dag te verkleinen.

We hadden overigens wel een klein probleempje bij het uit eten gaan. Het leek ons leuk om dat bij hetzelfde restaurant te doen waar we met de familie ons partnerdiner hadden, net als vorig jaar. Het restaurant zit er echter niet meer … Het mocht de pret niet drukken, we hebben bij de Griek ook ontzettend lekker gegeten gisteravond.

Anders dan voorgaande jaren heb ik dit jaar, voor het eerst sinds 15 jaar, geen vrije middag. Daar doet mijn huidige werkgever helaas niet aan. Wel heeft de planner me (per ongeluk) vandaag in mijn eigen woonplaats, Gouda, neergezet en niet in Katwijk of Leiden. Ik kon vanmorgen dus lekker uitslapen en ik ben vanmiddag snel thuis.

Ik kan jullie ook melden dat ik inmiddels een presentatie heb gegeven terwijl er een oud-docent van me in de klas zat. Toch wel grappig dat de rollen even omgedraaid waren en ik voor de klas zat (achter het toetsenbord van een digibord).

7 gedachtes over “Alweer een jaar erbij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.