Voorspellingen voor 2015

Het begin van het jaar is een uitstekend moment om te overdenken wat er het komende jaar zal gaan gebeuren. Men vraagt meteorologen, helderzienden en opiniepeilers om voorspellingen te doen. Wat gaat er in 2015 gebeuren? 

Met een beetje fantasie kunnen we natuurlijk zelf ook wel een aantal dingen bedenken die ons het komende jaar te wachten staan. 🙂

Het weer
elfstedentochtNet als afgelopen jaar zal het ook dit jaar al vroeg warm worden. Wederom gaat het warmterecord gebroken worden. Eind maart zullen we de 18 graden al aantikken en het blijft rond de 20 graden tot half mei. Dan trekken donkere wolken over heel Europa en we zien enorm veel regen met wateroverlast tot gevolg. Begin juli klaart het pas weer op en dan volgt een hittegolf die weken zal aanhouden.
De herfst wordt zacht met weinig stormen, maar eind oktober al wordt het bitter koud. Dit jaar zullen er twee Elfstedentochten gereden worden.

Reclame
Een aantal commerciële omroepen heeft meer geld nodig en besluit om meer reclame uit te zenden tijdens films. In plaats van 15 minuten film en 7 minuten reclame wordt er nu na elke 7 minuten film 15 minuten reclame uitgezonden. Presentatoren van actualiteitenprogramma’s zitten in felgekleurde kleding met in grote letters de merknamen van de sponsors en drinken uit blikjes of flesjes met de merknaam naar de camera gedraaid.

Makkelijker kunnen we het niet maken
De Belastingdienst komt erachter dat er een rekenfout zit in het digitale Aangiftebiljet. Iedereen heeft recht op geldteruggave, maar omdat dat te lang duurt worden diverse Belastingkantoren belaagd.

Aanstelleritus
Het voetbal in Nederland wordt wat pittiger, meer Engels. Er wordt niet meer voor elk wissewasje gefloten en aanstelleritus wordt niet langer getolereerd. Voetballers die op het veld neervallen terwijl er niets aan de hand is worden genegeerd. Schwalbes worden bestraft met een rode kaart en al na een paar maanden is er verbetering merkbaar. We kijken eindelijk weer naar voetbal in plaats van naar het speelplein.

Vuurwerk
Tot slot is 2014 het laatste jaar geweest waarin we zelf vuurwerk mochten afsteken. In 2015 zullen er in elke stad vuurwerkshows gegeven worden. Overal zullen nog wel harde knallen te horen zijn want niet iedereen gaat zich natuurlijk houden aan deze superstrenge vuurwerkregels.

Hebben jullie nog voorspellingen voor 2015?

7 gedachtes over “Voorspellingen voor 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.