Feestdagenkorting bij Appelig

20 prKorting?! Ja, je leest het goed. Ik ga korting geven! Niet na, maar voor en tijdens de feestdagen. Natuurlijk bedacht ik het ietsjes te laat zodat ik als een ‘speedy Gonzales’ door mijn beelden en prijzen heen moest om het op tijd met deze blogpost voor elkaar te hebben. 

Sommige bedrijven grijpen de feestdagen aan om hun artikelen met een paar procentjes te verhogen om lekker binnen te lopen. Ik dacht ik doe het andersom. 😉 Mijn feestdagenkorting begint vandaag en loopt door tot in het nieuwe jaar, 31 januari 2015.

Queenie - 10 klAls de plannen allemaal doorgaan en ik straks naar het Oosten van het land verhuis, wil ik natuurlijk zo min mogelijk meenemen. Daarom begin ik maar vast met de opruiming. Ik geef 10, 15 en 20% korting op veel van mijn beelden en schalen, dus sla je slag!

Ik heb de prijzen trouwens niet stiekem eerst iets verhoogd om daarna een korting te geven. 🙂

Er komt nog meer
Alle artikelen zijn te vinden onder het tabje Kopen. Het is me nog niet gelukt om alles op tijd op de website te zetten. De komende weken ga ik dan ook mijn best doen om nog het een en ander toe te voegen.

Ik heb bijvoorbeeld nog de nieuwe schalen met dames (daarop geen korting). Ook heb ik nog wat kunstwerken van mijn eerste expositie (daarop wel korting) en wat kleinigheidjes zoals decoratiehangertjes en kleine schoteltjes.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Grijp dan nu je kans! Tijdens de feestdagen krijg je tot 20% korting op een groot aantal van mijn beelden en schalen. De kortingsperiode begint op 20 november 2014 en duurt tot 31 januari 2015.

4 gedachtes over “Feestdagenkorting bij Appelig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.