Appelig in de salon

jann 2Tot mijn vreugde krijg ik regelmatig te horen dat ik er jonger uitzie dan ik ben. Dat heb ik te danken aan mijn schoonheidsspecialiste zeg ik dan (en aan mijn genen natuurlijk). Inmiddels zit ik al ruim 12 jaar bij schoonheidsspecialiste Janneke in de stoel. Gisteren ging ik eens met een ander doel naar haar toe.

Voorheen werkte Janneke bij een parfumerie/drogisterij als schoonheidsspecialiste. Dit jaar besloot ze voor zichzelf te beginnen in een salon aan huis. Er werd een wandje doorgebroken en er ontstond een mooie grote lichte kamer.

jann 7Tijdens de behandelingen praten we over van alles en nog wat, terwijl Janneke mij met een brede glimlach pijnigt. Uiteraard komt ook mijn keramiek ter sprake en ze vroeg zich af of het niet leuk was iets in haar salon neer te zetten. Ik was blij verrast met het voorstel. Natuurlijk is dat leuk!

Daarom pakte ik gisterenochtend mijn badmutsen en Celadongroene schalen in en vertrok naar Waddinxveen voor het inrichten van de expositie. Het is een kleinschalige expositie die duurt tot 1 oktober, exclusief voor de klanten van Janneke. Als thema kozen we voor strand, daar passen de badmutsen natuurlijk uitstekend bij.

9 gedachtes over “Appelig in de salon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.