Keramiek te koop

tekoopMet de terugkomst van mijn beelden na de expositie in RUIMTE werd het ineens wel erg vol in mijn atelier. Gelukkig kan een aantal beelden zeer binnenkort weer ergens anders staan, maar het wordt tijd om eens wat in de verkoop te gooien.

Ik krijg regelmatig de vraag of mijn werk ook te koop is.
“Ja”, zeg ik dan. “Natuurlijk kun je mijn werk kopen.” Maar behalve wat foto’s is er verder niet echt terug te vinden wat dat dan kost en waar het te koop is.

Geen webshop
In mijn uitdagingenschrift heb ik begin dit jaar als uitdaging het openen van een webshop op Etsy gezet. Ho, nu niet meteen naar Etsy surfen! Zo ver is het namelijk nog niet. Ik wil het eerst op mijn eigen site gaan proberen en niet met een superdeluxe webshop helaas. We houden het nog even heel simpel hier op Appelig. 🙂

advertentieKopen
Waar eerst mijn Portfolio te vinden was heb ik nu Kopen neergezet. Onder dit tabje vind je het werk dat ik op dit moment te koop aanbied met foto’s, prijzen en afmetingen. Heb je interesse in één van mijn werkstukken, dan kun je me via het contactformulier een mailtje sturen. Na betaling stuur ik dan het betreffende werk op.

Als je het werk liever eerst in het echt wilt zien kan dat natuurlijk ook. Je kunt een afspraak maken om het in mijn atelier aan huis in Gouda te komen bekijken of op de locatie waar het op dat moment geëxposeerd wordt.

Nog niet alles staat te koop, ik ben namelijk nog druk bezig het één en ander duidelijk op de foto te zetten. Zodra er wat nieuws te koop is zal ik dat uiteraard melden. Neem ondertussen vast een kijkje.

13 gedachtes over “Keramiek te koop

  1. Succes met de verkoop. Ik durf bijna niet te vertellen dat ik vandaag heel even in Gouda was.. op doorreis naar Waddinxveen om een beeld te kopen…

    • Sommige beelden stuur ik liever niet op, dat zet ik er dan bij. Mensen kunnen ze ook ophalen. Met de andere beelden zou het goed moeten gaan als ik ze goed inpak, en ik kan heel goed inpakken. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.