Dames aan de waterkant

baddames 6In plaats van beelden voor binnen, wilde ik nu eens beelden voor buiten maken. In mijn beleving moeten beelden voor buiten toch wel wat forser zijn, anders vallen ze niet op ‘in het wild’. Toch heb ik nu wat dames gemaakt die zo klein zijn als een koolmeesje, zittend, hangend of liggend op de rand van een schaal.

Veel groter mogen de dames ook niet zijn, anders schrikken ze de vogels af voor wie de schalen bedoeld zijn. Ik hoop namelijk dat er straks vogels zullen gaan badderen in de schalen of ik leg er wat voedsel op. Hoewel in de strenge winter, als het heel hard vriest, moeten de schalen denk ik wel naar binnen anders kunnen ze gaan barsten.

De schalen moeten nog gebakken worden en dan worden ze nog donkerder van kleur, antreciet heb ik me laten vertellen. Eerst wilde ik de dames nog een rode jurk of badpak geven, maar ik denk dat ik ze deze keer eens naturel laat.

17 gedachtes over “Dames aan de waterkant

  1. Ik vind ze prachtig! (zonder rode badpak, dat krijgt zo’n Baywatch gehalte. Of misschien ook niet. Misschien ben ik gewoon blijven hangen in de jaren 80).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.