Expositiestress of niet?

visdameOeh, nog een week en dan is het zover. Dan mag ik naar RUIMTE met mijn beelden. Ik vind het heel spannend, maar als ik de beelden eenmaal heb neergezet hoef ik er niets meer aan te doen. Dan staat het gewoon. Dat was tijdens mijn eerste expositie wel anders.

De vorige expositie ging gepaard met een opening en dat was pas echt spannend. Dan moet je voor zo’n 100 man een praatje houden, zorgen dat je voldoende hapjes en drankjes in huis hebt enz. Op zich zou het nu met de expositiestress dus wel mee moeten vallen.

De laatste loodjes
Aan de beelden hoef ik niets meer te doen die zijn nu allemaal klaar. Er moet echter wel overal een prijskaartje bij en ik moet nog wat decoratieharten, -maantjes en -huisjes inpakken en voorzien van een etiket. Ik wil dat dat er pico bello uitziet en ik ben druk bezig geweest om wat ontwerpjes te maken voor de prijskaartjes en etiketjes. Nu nog printen …

Mijn printer schiet met enorme snelheid door zijn inkt heen en ik besloot dan ook voordelig inkt te bestellen via de actie van een tv gids. Binnen twee weken zou de inkt geleverd worden. Niet dus. Daar had ik wat stress van, maar nu de inkt dan eindelijk binnen is, kan ik aan de laatste loodjes beginnen.

Expositie in RUIMTEDe expositie
Ik heb een flyer gemaakt, waar ik een aantal mensen al mee gespamd heb via mail, Linked-In, Facebook en Twitter. En nu ga ik nog een keer aandacht vragen voor mijn expositie. 🙂
(Klik op de flyer voor een vergroting en meer informatie)

Van 29 mei t/m 28 juni is een deel van mijn werk (Pitfirewerk en Badmutsen) te bekijken en te koop bij RUIMTE in de binnenstad van Gouda. RUIMTE is alleen op zaterdag open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Speciaal ter gelegenheid van de Goudse Keramiekdagen op Hemelvaartsdag en de dag erna (29 en 30 mei) is RUIMTE ook op deze dagen geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

De expositie gaat niet gepaard met een opening en er zijn meerdere exposanten waar het keramiek van de bewonderen is (Sylvia HugueninHenny Schaapman en Carien van Dongen). Wel ben ik zelf op Hemelvaartsdag van 13.00 uur – 16.00 uur aanwezig bij RUIMTE. Op de andere dagen kun je dus gerust komen en ‘veilig’ commentaar geven op mijn werk zonder dat ik het merk. 😉

Gouda weeft wafels
Hou je niet van keramiek (wat doe je hier dan? :-)) maar wel van textiel en weven dan bof je. Want gelijktijdig met de Keramiekdagen wordt ‘Gouda weeft wafels‘ georganiseerd in RUIMTE. Gouda staat behalve om haar keramiek, kaas en kaarsen ook bekend om haar stroopwafels. Weefkring Gouda geeft tijdens de ‘Week van het weven’ een demonstratie van de wafelbinding, een weeftechniek waarvan het patroon doet denken aan de structuur van een stroopwafel.

12 gedachtes over “Expositiestress of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.