Kun je nog zingen?

trio zangers 2… Zing dan mee! Ik heb weer een beeldje af dat ik jullie graag wil laten zien. Het thema van dit beeld is zingen! Van tevoren wist ik nog niet of er drie, vier, vijf of zes zangers zouden komen. Met drie bleek het ook al heel aardig te klinken. 🙂

trioHet begon met rollen. Ik rolde zes dikke sigaren van klei en ik rolde zes bolletjes. De bolletjes zette ik op de sigaren en voila, ik had zes poppetjes. Ik vroeg de poppetjes steeds in een andere opstelling te gaan staan. Uiteindelijk vond ik een trio zangers het leukst. De andere drie poppetje gebruik ik voor een trio koninginnetjes.

Ik holde de mannetjes uit, plaatste hen op een plaat en gaf hen armen. Alsof ze gezamenlijk ik trance zijn zingen ze uit volle borst. Op de plaat maakte ik een tegelvloer en ik liet het zwart en wit van de tegels doorlopen in het kostuum.

Op de zwart/witte tegelvoer legde ik naast mijn handtekening een aantal appeltjes neer. Die liggen daar aandacht te vragen voor mijn achternaam. 🙂

 

16 gedachtes over “Kun je nog zingen?

  1. Beeld-schoon zijn deze weer. (Let je op de leuke woordspeling 😀 😀 ) Ze zijn echt prachtig. Zo leuk. Zet je dat allemaal in je huis neer of verkoop je ze ook?

    • Hihi, leuke woordspeling.
      Het is wel de bedoeling dat ik de beelden verkoop, anders moet ik ruimte gaan huren om alles te stallen. Maar binnenkort gaan er wat beelden naar een galerieachtige winkel in Gouda!

  2. Goed gelukt! Ziet er goed uit, maar ook schattig en grappig. Leuk thema misschien om nog even mee verder te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.