De fotoshoot

woonkamer 3Twee weken geleden was op vrijdag de fotoshoot voor het huis van Partner in Nijmegen. Meubels van karton, een stylingplan, een auto volgeladen met accessoires en een prima weersvoorspelling waren de benodigde ingrediënten voor goede foto’s van het huis. 

Om kwart voor zeven ’s morgens vertrokken we met o.a. kussens, een schemerlamp, bedtafeltjes en een schilderij in de kofferbak naar Nijmegen. Daar aangekomen konden we bijna de oprit niet bereiken. De nieuwe buren waren druk aan het verbouwen en overal stonden felgekleurde busjes geparkeerd. We laadden de spullen uit en ik kon aan de slag met het aankleden van de kamers.

Nieuwe buren
Er werd aangebeld en de nieuwe buurvrouw stond op de stoep. Ze kwam kennis maken met ons, ze dacht dat wij haar nieuwe buren waren. Ik vertelde haar dat wij nog de oude buren waren en dat we vandaag een fotoshoot hadden. Ze snapte gelukkig meteen dat de busjes dan wel even weg moesten. De buurvrouw voelde nog even aan de meubels omdat ze niet kon geloven dat ze van karton waren.

Stylen
Nadat alles op z’n plek stond kon ik nog even in het zonnetje zitten voordat de fotograaf kwam. Ook de fotograaf was gefopt door de kartonnen meubels. Hij keek goedkeurend om zich heen en noemde bewonderend díe dingen op die ik ’s morgens met zorg uit mijn eigen huis had geplukt. Partner vertelde trots dat ik de styling had gedaan. Toen ik de kamers boven liet zien werd de fotograaf opnieuw enthousiast. Hij vroeg: “Doe je dat vaker dat stylen?”

Nee dus, maar met een beetje hulp van een vriendin die binnenhuisarchitecte is geweest kom je een heel eind. 🙂 Hieronder een aantal foto’s. Het huis is inmiddels ook te bewonderen op Funda en te bezichtigen tijdens de openhuizendag op 5 april as. Zegt het voort!

> Bekijk alle 41 foto’s van de woning op Funda

15 gedachtes over “De fotoshoot

  1. Wat handig die kartonnen meubels. De bedden zijn zo te zien wel echt en het keukentafeltje? 😉
    Succes met de verkoop, het ziet er mooi uit zo. 🙂

  2. Ziet er inderdaad goed uit. Ik denk dat het nu toch echt moet lukken!
    Ben benieuwd of jullie snel reacties krijgen.

  3. Wat ziet het er leuk uit! Maar het is sowieso een heel leuk en zonnig huis – wilden jullie niet in dat huis blijven wonen? Het is nog groot ook. Wat is dat altijd leuk, die zwart-witte blok in de keuken. Het staat zo gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.