Hallo, mag ik even aandacht!

ballonnenJa hoor, het is weer zover. Ik mag een dagje in de schijnwerpers. Vandaag wordt er voor me gezongen, hieperdepiep … en dat ik in de Gloria ben. Niet alles klinkt even mooi, maar een kniesoor die daarop let. Het is de aandacht die telt!

Vorig jaar was het Griep, griep hoera en lag ik anderhalve week met griep op bed in deze periode. Al een paar jaar vier ik het ‘op een laag pitje’, maar dit was wel erg triest. De festiviteiten van deze verjaardag zijn voor het grootste deel achter de rug of er moet nog een surpriseparty gepland zijn …

De vierdaagse
Het is weer een feestvierdaagse geworden en die was stukken leuker dan de migrainevierdaagse van vorige week. Zaterdag ben ik met drie vriendinnen uit eten geweest en we hebben weer heerlijk bijgekletst. Zondag kwam de familie op bezoek en ook dat was heel gezellig. Ik moest alleen mijn moeder in de gaten houden, ze wilde een van mijn beelden in haar tas ontvoeren.

Coupe d’amour
coupeGisteravond vierden Partner en ik met een etentje dat we alweer twee jaar ‘gepartnerd‘ zijn. Wat gaat de tijd toch snel. Partner wilde perse afsluiten met een coupe d’amour, zei hij. Ik dacht dat die coupe echt zo heette, maar op de kaart heette deze coupe  ‘Samen delen’. Hij bestond uit vier bolletjes ijs, stukjes noga, marsmellows, brownies en toffee. Met brandende sterretjes werd het toetje naar onze tafel gebracht. We hadden geen enkele moeite om de coupe soldaat te maken. Er was geen kruimeltje meer over.

Slingers
Het is bij mij op het werk goed geregeld. Op de dag dat je jarig bent krijg je een vrije middag. Ik ben vanmiddag dus lekker vrij. Natuurlijk hingen er weer slingers op mijn kamer. Daardoor ga je je wel heel erg jarig voelen. Een aantal onverwachte digitale felicitaties die ik in ontvangst mocht nemen helpen daar ook bij, zoals die van medeblogger Ariadne. Vanavond sluit ik de feestvierdaagse af met taart tijdens pottenbakles. Dan heb ik weer eventjes genoeg aandacht gehad. 🙂

16 gedachtes over “Hallo, mag ik even aandacht!

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat een verwennerij allemaal zeg.. (enne ik moet dat hier ook eens gaan introduceren. Een middagje vrij op je verjaardag!)
  Geniet van je vrije middag 🙂

 2. Van harte gefeliciteerd! Fijne dag vandaag! En mooi geregeld op je werk dat je op je verjaardag een vrije middag krijgt, moeten ze eigenlijk landelijk invoeren zoiets. 😉

 3. We gaan nog even door, hoor! Gefeliciteerd!!! En wat een leuke festiviteiten allemaal. Ik ga mijn baas ook even je blog laten lezen. Een vrij middag op je verjaardag! Wauw!

 4. Alsnog van harte gefeliciteerd! wat leuk dat je een middag vrij krijgt als je jarig bent.
  Leuke dag gehad dan.

  Liefs Onzeweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.