Ik ben toch zeker niet van suiker!

suikerEen aantal maanden geleden plaatste Nicole een oproep op Twitter. “Wie vindt het leuk om mee te werken aan een on-line tijdschrift?” Nou is het altijd mijn droom geweest om mee te werken aan een tijdschrift. Sterker nog, ik speelde vroeger, toen ik klein was, wel eens ‘tijdschriftje’.

Ik zei dus volmondig “Ja” tegen Nicole, net als Daan en Lotte dat deden. We brainstormden over het thema, de onderwerpen, de titel, de doelgroep enz. En uiteindelijk was daar SUIKER.
SUIKER is een samenwerking tussen verschillende mensen met verschillende levens en verschillende achtergronden. Dit hebben we gemeen: we houden van leuke dingen. We houden van inspiratie, goede verhalen en mooie plaatjes. We houden van kunst in allerlei vormen. En we willen het delen. SUIKER is voor wie maar wil luisteren. Voor een energie-high en een gezonde stofwisseling heb je wel eens een kick nodig.

Het was erg leuk om samen het tijdschrift in elkaar te draaien. Voor het artikel ‘Ik ben toch zeker niet van suiker?’, heb ik drie mensen geïnterviewd die op zoek gingen naar spanning in de vorm van bijvoorbeeld bungeejumpen (pag. 5). Uiteraard zijn alle artikelen in SUIKER de moeite van het lezen waard. Ik wil je dan ook uitnodigen op de afbeelding hieronder te klikken om het tijdschrift te lezen.

Veel plezier met SUIKER!

suiker 1

11 gedachtes over “Ik ben toch zeker niet van suiker!

  1. Gefeliciteerd met uitgave nummer 1 van suiker. Ik parkeer het lezen even. Iets met concentratie en stukken langer dan 1 A4tje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.