Norbert op reis en afscheid van Norah

Nieuwe Norbert in de maak.In de eerste blogpost over Norbert had ik het over het op reis sturen van deze knuffel. Diverse collega’s hadden aangeboden Norbert mee op reis te nemen. Het kan echter nog makkelijker.

Vorige maand kwam Japans reisbureau Unagi Travel in het nieuws omdat het knuffels op reis stuurt. Ze doen dat overigens al drie jaar. Ook het Spaanse reisbureau Bacho stuurde in 2011 al knuffels op reis. De inspiratie daarvoor kwam uit de film Amélie. Amélie stuurt daarin de tuinkabouter van haar vader op reis met een stewardess.

Nog meer zusjes voor Norbert
Norbert is echter nog niet op reis geweest, zelfs niet met mij. Dat lijkt misschien zielig, maar Norbert wilde thuisblijven om nog even met zijn zusje Norah door te brengen. Norah is anderhalve week geleden bij haar nieuwe eigenaresse terecht gekomen. Ik moest dus flink door haken om Norbert weer van wat familie te voorzien.

Het was even heel druk in huize Appelig toen Nelly en Nena klaar waren en Norah nog thuis was. Constant moest ik de familie in de gaten houden. Nelly was al snel de deur uit. Ze heeft nu een heel enthousiaste vriendin die goed op haar past. Nena houdt Norbert gezelschap tot ook zij naar een nieuw adres mag en met de feestdagen in het vooruitzicht kan dat heel snel gaan natuurlijk. 😉

8 gedachtes over “Norbert op reis en afscheid van Norah

  1. Norbert is van de knuffelopvang-klaarmaken-voor-de-grote-wereld net als ik. Wat een held zeg!
    Maar Norbert: Denk ook aan jezelf. Reizen is fijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.