Schildpad vermist en de uitslag van de give away

gehaakte hebbedingetjesWas er een give away? Ja, in de blogpost ‘Gehaakte hebbedingetjes’ zat een give away verstopt. Je maakte kans om het gelijknamige boekje te winnen. In het boekje staan diverse patroontjes voor het haken van bloemen, een cactus, snoepjes en kleine beestjes zoals het schattige groen met roze schildpadje dat ik zelf haakte.

schildpadjeIk ben dat schattige schildpadje inmiddels kwijtgeraakt. vanaf augustus bungelde hij aan mijn tas en volgde braaf elke stap die ik zette (alleen in een wat trager tempo natuurlijk ;-)).

Tijdens een tripje naar Duitsland was ik hem op zaterdag ineens kwijt. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Daarop was overigens te zien dat hij vrijdag al niet meer met me meesjokte. (Oepsie, ontaarde haakster.)

En de winnaar is …
Maar nu de uitslag van de give away. Partner was blij verrast toen ik hem vertelde dat hij de winnaar uit de kom met namen mocht halen. Hij heeft het briefje met de volgende naam gepakt … Alwina!

give away 2Gefeliciteerd Alwina, mail me even je adresgegevens en het boekje komt zo spoedig mogelijk naar je toe. Veel haakplezier toegewenst!

10 gedachtes over “Schildpad vermist en de uitslag van de give away

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.