Blijf van mijn billen!

torso 1Op mijn werk kwam er in de hal een plek vrij om ‘iets’ neer te zetten. Mijn leidinggevende vroeg zich af wat ze nu met de plek moest. Spontaan riep ik dat er tijdelijk wel een beeld van mij kon staan en dat vond ze een goed idee. 

Dan komt natuurlijk meteen de vraag. Welk beeld ga je neerzetten? Een aantal beelden die ik vorig jaar op mijn expositie had staan zijn verkocht en twee andere beelden staan bij The Art shop in Leiden. Wat er overbleef vond ik niet zo geschikt.

Gelukkig had ik na de raku- en pitfireworkshop een aantal nieuwe beelden tot mijn beschikking. Ik nam er drie mee naar kantoor, maar iedereen riep om de torso met de mooie billen. Dat beeld stond dan ook niet veel later op een sokkel bij de ingang van onze verdieping in het pand waar we gehuisvest zijn.

blijf van mn billenReacties
Al snel kwamen er reacties. “Wat mooi die billen”, werd er gezegd. Meerdere vrouwelijke collega’s meenden ineens model te hebben gestaan voor het beeld of in ieder geval de inspiratie geweest te zijn. Ik bracht nog een lichte blos op de wangen van een collega toen ik hem vroeg of hij mijn billen al gezien had. 🙂

Ik merkte dat het beeld de eerste dagen steeds anders op de sokkel stond. De oorzaak was uiteraard heel simpel, men wilde de voorkant zien en … “Die billen glimmen zo mooi, ik moet er altijd even aanzitten.”
Mijn billen zullen al die aandacht wel missen als ze volgende maand weer gewoon thuis zitten.

6 gedachtes over “Blijf van mijn billen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.