De kunst van het vouwen van handdoeken

Als je aan boord van een cruiseschip bent is een van de aardige dingen die je dagelijks in je kamer tegenkomt een kunstwerkje van handdoeken. Op de Norwegian Star vonden de gasten dagelijks een handdoekbeest op de kamer.

Het was altijd weer een leuk moment om de kamerdeur open te doen en te kijken of er weer een nieuwe creatie klaar stond (het liefst met oogjes van chocola natuurlijk). Net als veel andere cruisepassagiers heb ik foto’s gemaakt van al onze hutdieren.

Demonstratie 
Op onze laatste cruisedag was er een demonstratie handdoek vouwen. Daar konden we eindelijk zien hoe de stewards de dieren maakten. Er was veel belangstelling voor de demonstraties en veel mensen stonden klaar met filmcamera’s. Waarschijnlijk omdat ze thuis ook elke dag een handdoekdier op de slaapkamer wilden hebben. Ik wilde eerst nog een dvdtje met uitleg kopen voor mijn hulp in de huishouding. 😉

hdd - demo 1

Op internet zijn behoorlijk wat filmpjes te vinden van hutbewoners die hun steward vragen om voor de camera een dier te vouwen. Ook zijn er mensen die de hele demonstratie handdoek vouwen on-line hebben gezet. Hieronder een korte demonstratie van een steward die met aanwijzingen van een cruisepassagier een varken vouwt. Ik zou zeggen, probeer dit thuis ook maar eens.

Heb je er na het zien van dit filmpje nog niet genoeg van? Zoek dan op youtube op towel art, dan word je overspoeld met voorbeelden en demonstraties. Succes met vouwen! 🙂

Advertentie

9 gedachtes over “De kunst van het vouwen van handdoeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.