Leuke lintjes op de fles

Bij een collega staat al een tijdje een potje op het bureau. Het potje is omwikkeld met drie kleuren draad. Haar dochtertje heeft het gemaakt en het ziet er heel leuk uit. Toen ik een manier zocht om mijn zelfgemaakte cijfers en letters van klei cadeau te doen plopte er uit het niets een wolkje boven mijn hoofd met dat potje erin.

fles 1Ik ging op zoek naar flesjes of vaasjes waarvan ik de nek zou kunnen versieren met lint. Bij de bloemist vond ik een aantal exemplaren. Ik kocht lint bij de creawinkel en ik ging aan de slag. Al eerder had ik gemerkt hoe ontzettend handig 1-secondelijm is en het bleek ook bruikbaar te zijn voor de flesjes. Met sterk dubbelzijdig tape kan het trouwens ook.

Tja, moet ik nu nog uitleggen hoe het werkt? Nou, een korte instructie dan.
Ik heb op de hals van de fles wat druppels lijm aangebracht … even wachten … dan het lint om de hals van de fles wikkelen en vastdrukken op de lijmdruppels. Kijk uit voor de lijm, als je dat op je handen krijgt zitten je vingers zo aan elkaar geplakt!
De uiteinden van het lint kun je op de fles plakken. Je kunt ook de eindjes aan elkaar knopen (;-)), er een strikje van maken of er een (zelfgemaakt) labeltje aan hangen.

Zie wederom de foto’s en de onderschriften, voor meer duidelijkheid.

Advertentie

9 gedachtes over “Leuke lintjes op de fles

  1. ja sommige mensen hebben ineens van die leuke ingevingen dat je bij je eigen denkt, waarom ben ik daar zelf niet op gekomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.