Bijzonder shoppen op Etsy

Er is een plek waar handgemaakte producten samenkomen, waar creatievelingen en ambachtslieden hun producten kunnen verkopen en waar je inspiratie op kunt doen. Die plek heet Etsy.

Voordat ik met bloggen begon had ik nog nooit van Etsy gehoord. Toen ik een aantal creatieve blogs bezocht kwam ik steeds vaker verwijzingen naar de webwinkel Etsy tegen. Als eerste op het blog van Lilla Lotta. De linten en aquareltekeningen die ze maakte zijn te koop in haar winkeltje op Etsy. Hartstikke makkelijk natuurlijk als je wel graag je producten wilt verkopen, maar niet meteen een eigen webwinkel wilt opzetten. Etsy heeft zo’n 875.000 verkopers uit de hele wereld met totaal 15 miljoen producten.

Behalve verdwalen in het enorme aanbod kun je ook tips lezen voor het opstarten van je eigen Etsyshop of interviews lezen met verkopers. Ik kan de tijd soms echt vergeten als ik op Etsy aan het rondsnuffelen ben. Waar ik zoal naar kijk?

Ik kijk bijvoorbeeld naar schattige Paasartikelen van RawBone studio en The Fox in the Attic, het hangertje dat ik in Berlijn van Partner kreeg en andere sieraden van Kiss the Frog studio, de mini-mensjes, kippen en muisjes van klei van Murtiga, de vilten muisjes van Felting dreams en nog veel meer.

Ook kijk ik naar de video van Kinska shop over het maken van de druppel van klei.

THE DROP MAKING OF from kinska on Vimeo.

Ik zou zeggen, neem ook eens een kijkje op Etsy als je een bijzonder cadeautje voor iemand zoekt of gewoon voor jezelf wat wilt uitzoeken. 😉

11 gedachtes over “Bijzonder shoppen op Etsy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.