Liefde in letters

love 2Het was vroeger nooit echt spannend voor wie al die kaarten waren die op Valentijnsdag onze brievenbus binnenkwamen. Die waren niet voor mijn zusje en ook niet voor mij … ze waren voor mijn moeder. Is je moeder dan zo ontzettend bijzonder, zul je je afvragen? Ja natuurlijk, dat is ze, maar ze is ook jarig op Valentijnsdag. 🙂 

Gefeliciteerd mam!

Omdat het vandaag de dag van de liefde is heb ik besloten om zelf ook een beetje lief te zijn. Ik ga een aantal tips met jullie delen die vooral voor ‘kleiers’ (en voor taarten-, cupcake- en koekenbakkers) erg handig kunnen zijn.

Een lettersetje om te stempelen
maantjeAl een tijdje gebruik ik een lettersetje om tekstjes mee in hartjes, maantjes en labeltjes te stempelen. Ik ben best wel even op zoek geweest naar dit setje met een klein lettertje (ca. 0,5 cm hoog). Men vraagt me vaak waar ik het vandaan heb. Nu wist ik eerlijk gezegd niet meer waar ik dit lettersetje gekocht had, maar speciaal voor deze gelegenheid heb ik het weer eens op internet opgezocht.

Ik vond ze al snel bij Taartshoppie en ook bij andere taart- en cupakedecoratiewebwinkels zullen ze een soortgelijk setje wel hebben. Voor de prijs hoef je het niet te laten (4,95) en als je van plan bent er veel gebruik van te maken zou je ook meteen twee sets kunnen aanschaffen. De meeste letters zitten twee of drie keer in de set, maar als je de ‘e’ meerdere keren nodig denkt te hebben in een tekst, is een extra setje wel handig.

are you nuts

Uitstekende cijfers en letters

Nu ik toch bezig ben kan ik wel onthullen dat ik na het lezen van het boek ‘Klei!’ meteen over ben gegaan tot het aanschaffen van uitstekers in de vorm van cijfers en letters. Ook dit soort setjes zijn te verkrijgen bij bovengenoemde webwinkel(s). Ik vond de maten van de cijfers en letters in dit geval iets te klein. Vaak was het 2,5 of 3,5 cm maar ik wilde groter gaan.

Bij Dille en Kamille kwam ik de juiste maat tegen, namelijk 6,5 cm. Binnenkort ga ik eens creatief aan de slag met deze cijfers en letters en uiteraard krijgen jullie het eindresultaat weer te zien.

Voor deze Valentijnsdag wens ik iedereen veel liefde en niet alleen in letters. 🙂
love 1

11 gedachtes over “Liefde in letters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.