Kunst bij BOB

Nou is het natuurlijk altijd leuk wanneer je werkgever open staat voor nieuwe ideeën, eigen initiatief en creativiteit. Als dat dan resulteert in een nieuwjaarsborrel die in het teken staat van kunst, kan ik dat alleen maar heel hard aanmoedigen!

Bij de BOB
Op de tweede verdieping van het Bouwhuis in Zoetermeer zit BOB Opleiding, Training en Advies. De naam zegt het al natuurlijk, wij zijn een opleidingsinstituut, pardon, hét opleidingsinstituut voor de bouwsector. Ons aanbod bestaat uit ca. 200 open opleidingen, trainingen en workshops, daarnaast verzorgen we ook maatwerktrajecten. Tot zover de reclame. 😉

Inmiddels ben ik al 13,5 jaar werkzaam bij ‘de BOB’, de laatste jaren als webmanager/redacteur. Ook vriendin en collega-exposant GB Beeldend Kunstenaar werkt al een aantal jaren bij de BOB. Omdat de kunst die in de gangen hing behoorlijk verouderd en niet echt op elkaar afgestemd was, trok GB de stoute schoenen aan en vroeg of ze haar schilderijen een tijdje mocht ophangen.

Een leuk idee
speech 1De kersverse directeur vond het een leuk idee en daar bleef het niet bij. Hij was erg enthousiast en knoopte meteen een nieuwjaarsborrel aan de opening van de expositie vast. Afgelopen maandag was het zover. De deuren van de tweede verdieping stonden open voor andere Bouwhuisbewoners en voor onze docenten. Na een welkomstwoord van de directeur en van GB was de expositie geopend.

Het leuke is dat elke gang op de verdieping een eigen collectie heeft. Rechts hangen de Klodders, links de Kleuren en rechtdoor de Witte reliëfdoeken.

gang 1

stranger 1Kunst bij BOB is mede bedoeld om de tweede verdieping van het Bouwhuis wat meer toegankelijk te maken. Bouwhuismedewerkers, docenten en relaties zijn dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De expositie duurt nog tot 12 april 2013, daarna is het de beurt aan een andere kunstenaar.

moonshape 1curly w 1

17 gedachtes over “Kunst bij BOB

    • Het is jammer dat mijn werk niet aan de muur kan. 😉
      Maar ik denk dat we wel wat sokkels kwijt zouden kunnen. Alleen moet ik dan eerst weer wat produceren, ik heb nu niet veel meer.

  1. Nou leuk idee hoor. Vooruitstrevend van de nieuwe directeur, Dit lijkt me erg motiverend voor het personeel; een directeur die interesse heeft in zijn medewerkers en ze serieus neemt. Dat kan BOB alleen maar ten goede komen.
    Volgende werken van jou? Misschien ook motivatie om iets ‘hangends’ te maken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.