Wat gaan we doen in 2013?

Ik hoef jullie niet te vertellen dat 2012 voorbij is, dat weten jullie nu wel. Wat jullie misschien niet weten is dat 2012 mijn jaar was en dat ik het ontzettend jammer vind dat het nu voorbij is. Het einde van de wereld zou voor mij stoppen op het hoogtepunt geweest zijn, ik kan me namelijk niet voorstellen dat het nog beter zou kunnen.

Terugblik op 2012
Het begon al met 3 keer feest in februari, waarbij Partner en ik door een sneeuwstorm moesten om ons als partners te laten registreren. Al snel daarna hadden GB en ik grote plannen voor een expositie. Voordat het zover was zijn we eerst zelf naar kunst gaan kijken tijdens de Goudse Keramiekdagen, bij Arti en helemaal in Rietmolen voor Kunst, sfeer en meer. Eind mei was het tijd voor het vieren van mijn éénjarig blogbestaan met de zeer succesvolle Appelig blogweek waarin ik mijn logo presenteerde.

artshop e1Nadat de jacht op de appeltjes begin 2012 wat aan populariteit verloor en ik besloot het verstoppen te staken, kwam er in oktober toch nog even een opleving. Ook kwam ik in oktober tot bezinning en schreef ik me in bij de sportschool.

In november was het dan eindelijk zover, de kunst kon op de sokkels en aan de muur en de deuren konden open voor de expositie! Ik sloot het jaar af met een sabbatical waarin ik twee beelden bij The Art Shop in de etalage mocht zetten en waarin ik een stedentrip maakte naar Berlijn.

50.000
Op de valreep werd mijn blog op 31 december voor de 50.000ste keer bekeken (sinds de start) en daar kan ik jullie alleen maar ontzettend dankbaar voor zijn. Zoals ik op mijn facebookpagina al schreef: zonder jullie is bloggen lang niet zo leuk!

Aan het werk!
En toen moest ik er toch weer aan geloven. Na een maand vrij te zijn geweest sleurde ik mezelf op 2 januari om 06.15 uur het bed uit. Het is gelukt, ik ben de hele dag wakker gebleven (hoewel ik moet toegeven dat het laatste uur wel zwaar was ;-)). Leuk om de collega’s weer te zien, maar binnen 2 uur was ik de sabbatical alweer vergeten.

Wat gaan we de doen?
Ondanks dat 2012 erg geslaagd was ga ik er natuurlijk alles aan doen om 2013 net zo leuk en bijzonder te maken. Wat heb ik dan voor het komende jaar op de planning staan?

Royal_Delft_Experience_-_200Ik ben van plan om inspirerende evenementen, musea, kunstmarkten enz. te bezoeken om jullie daarover te vertellen. Uiteraard ga ik weer pottenbakken, boetseren en andere creatieve dingen doen tot ik erbij neerval en ik zal een aantal tutorials met jullie delen.

Verder wil ik weer een poging wagen wat korte verhalen te schrijven. Ook op het programma staat een blogmake-over! Met een eigen domeinnaam en een mooie fotogallerij. Tot slot zou het zo maar kunnen dat ik wederom een Appelig blogweek ga organiseren …

Ik kan jullie alleen maar adviseren en uitnodigen om ook in 2013 gezellig langs te blijven komen. 😉

13 gedachtes over “Wat gaan we doen in 2013?

 1. Succes met al je plannen. Ik hoop dat 2013 een nog beter jaar wordt. Je blog make-over ga ik nauwlettend in de gaten houden. Ik heb ook plannen in die richting.

 2. Gelukkig vertel je zelf al om weer eens wat korte verhalen te schrijven.
  Anders was ik er over begonnen ze waren altijd zo leuk.
  Dus veel succes.

 3. Wat een leuk jaar. 2012 was voor mij eerder een rampjaar. Een jaar om snel te vergeten dus. Mijn blog make-over gebeurde bij de start van het nieuwe jaar.
  Alles nieuw dus.
  Veel succes met al je projecten en beste wensen voor 2013!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.