Afbreken, opruimen en een metamorfose

Ik zal het maar eerlijk zeggen, het zag er niet uit! Tot aan de dag van de expositie leek het of er op mijn boetseerkamer een bommetje ontploft was. Alles lag doorelkaar omdat ik geen tijd had om op te ruimen (en als ik wel tijd had gehad was het waarschijnlijk ook een rommeltje geweest ;-)). Afgelopen weekend ben ik de kamer met een lege vuilniszak binnengelopen en ik kwam er met een ontzettend zware volle vuilniszak weer uit.

Voor het geval jullie denken, dat zal wel meevallen … hieronder wat ‘bewijsmateriaal’.
 

Zaterdag ben ik met Partner en Paps weer naar Leiden gereden om mijn deel van de expositie af te breken. GB en ik mochten de schilderijen en beelden van de eigenaar laten hangen en staan. Heel erg leuk natuurlijk, maar ik had wat sokkels geleend en een paar beelden verkocht zodat er niet veel van de oorspronkelijke expositie overbleef. Bovendien ben ik doodsbenauwd dat er per ongeluk een beeld sneuvelt.

Ik mocht een van de kasten meenemen die ik voor de Appelig shop had geleend en ik had een sidetable gekocht om mijn beginnerswerkstukken op te presenteren. Die gingen mee naar huis en zouden een plaatsje krijgen op de boetseerkamer.
Daar is toch geen plek voor, zou je denken.
Nou, er was wel plek voor, zoveel plek zelfs dat ik er nu ook met mijn laptop blogposts kan schrijven. Sterker nog, dat zit ik op dit moment te doen. Oele!

Jullie willen natuurlijk weer bewijs zien. Vooruit dan maar.  

Voor de vakkenkast moet ik nog wel even bij Ikea langs om een paar leuke vakkenvullers te halen waar ik mijn troepjes in kan dumpen zodat het er wat netter uitziet. Maar ik ben tot nu toe erg tevreden. Behalve een blogpost schrijven heb ik er vandaag, na lange tijd, ook alweer geboetseerd, maar wat … dat blijft nog even geheim.

17 gedachtes over “Afbreken, opruimen en een metamorfose

  1. Haha bij de zin ‘Voor de vakkenkast moet ik nog wel even bij Ikea langs om een paar leuke vakkenvullers te halen waar ik mijn troepjes in kan dumpen zodat het er wat netter uitziet.’ moest ik denken aan vakkenvullers in de zin van personen zeg maar, maar dat zal je vriend wel niet zo leuk vinden 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.